Disclaimer

Algemeen

De website van De Projectinrichter wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We streven naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie, producten en diensten. De Projectinrichter garandeert niet dat de inhoud van de digitale informatie juist of volledig is. Aansprakelijkheid van De Projectinrichter voor de verstrekte informatie of de gevolgen van het gebruik daarvan is uitgesloten. Dit geldt eveneens voor de gevolgen van het niet toegankelijk zijn van de website, om welke reden dan ook. De Projectinrichter aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar De Projectinrichter website. Alle rechten zijn voorbehouden.

Prijzen op de website

De genoemde prijzen bij de producten zijn indicatieprijzen en altijd exclusief BTW. Voor projectstoffering zijn de prijzen per m².

Clickgedrag

Op deze website worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan De Projectinrichter de dienstverlening op onze website verder optimaliseren.

De Projectinrichter en andere websites

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. De Projectinrichter kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens.

De Projectinrichter en gegevensbescherming

De Projectinrichter is aanspreekbaar op hoe persoonsgegevens worden vastgelegd en hoe hiermee wordt omgegaan. Vragen hierover kunt u stellen met behulp van het info aanvraagformulier op onze site.