Diensten

Naast het leveren van kantoormeubelen en projectstoffering bieden wij ook diverse diensten aan. Zo kunnen wij, samen met een partner, een akoestische meting doen, zodat we gepaste akoestische oplossingen kunnen bieden of door kabelmanagement zorgen wij ervoor dat bekabeling van electronische apparatuur en computers netjes weggewerkt wordt.

Ook bieden wij verschillende circulaire diensten om projecten maatschappelijk verantwoord in te richten. Denk aan kantoren maar ook aan openbare ruimtes als schoolgebouwen of overheidsinstellingen. Onze experts inventariseren of uw meubilair en projectstoffering geschikt is voor circulair gebruik. Een circulaire dienst is bijvoorbeeld refurbushiment of levensduurverlengend onderhoud voor hergebruik van bestaand (kantoor)meubilair. 

Akoestische meting voor op kantoor 

Niets is zo vervelend wanneer je collega’s hoort typen, praten of dat je het aantal printjes dat uit de printer komt kunt meetellen. Met een akoestische meting weten welke geluiddempende oplossingen het beste passen voor een aangename werkomgeving zonder geluidsoverlast.

Proefstoelen

Wilt u kijken of de gekozen stoelenin uw kantoorconcept passen? Probeer deze voor een week, helemaal gratis!

Wij geven graag een zitinstructie op locatie

Een bureaustoel is voor ieder persoon weer anders in gebruik. Om de gebruiker de ideale zitpositie te geven, geven we een zitinstructie op locatie. 

Onderhoudsadvies 

Geniet zo lang mogelijk van uw kantoormeubelen en stoffering door goed en regelmatig onderhoud. Denk aan vlekbehandeling of onderhoud. Wilt u het onderhoud graag uit handen geven? Dan hebben we een partner die dit uitstekend kan doen. Zo geniet u langer van uw producten, dat is nog eens duurzaam! 

Kabelmanagement 


Loshangende kabels zijn een doorn in het oog, maar ook nog eens gevaarlijk. Voor een opgeruimd en veilig kantoor is efficiënt kabelmanagement van essentieel belang. Wij bieden u allerlei handige oplossingen, zoals :

Inventarisatie van uw kantoorinrichting voor circulair gebruik

Onze experts inventariseren uw kantoorinrichting en beoordelen wat de mogelijkheden zijn voor circulair gebruik. Passend bij uw persoonlijke wensen en interieurconcept.

Refurbishment van uw kantoormeubilair

Blijkt na onze inventarisatie uw kantoormeubilair geschikt voor refurbishment dan beoordelen wij of de bestaande materialen hergebruikt kunnen worden. Tegelijkertijd geven we het meubel een moderne look passend bij uw interieurconcept.

Retourname van uw kantoormeubelen en projectstoffering

Besluit u na inventarisatie van uw inrichting voor een geheel nieuwe inrichting dan wel deels nieuw meubilair te kiezen? Wij zorgen naast retourname van uw meubilair ook voor algehele retourname van uw gehele inventaris. Denk hierbij aan vloeren en raambekleding maar ook aan wanden en plafonds.

Levensduur verlengend onderhoud van uw kantoormeubelen

Wij doen een periodieke onderhoudscheck voor het behoudt van een optimale conditie van uw meubilair. Schade en functionaliteit van onderdelen wordt uitvoerig gecontroleerd. Garantiegevallen worden gedocumenteerd en hersteld.

Specialistische reiniging van uw meubelen en vloerbedekking

Wij reinigen diverse soorten vloerbedekking en meubilair. Zoals; stalen delen (zwarte vegen), kabelgoten (stofnesten) en dieptereiniging van gestoffeerde delen. Dit verlengd niet alleen de levensduur maar draagt ook bij aan een gezonde en hygiënische werkomgeving.

Informatie over onze diensten?

Wilt u gebruik maken of informatie van één van of meerdere van onze diensten? Neem contact met ons via 088 650 1234. Onze experts staan u graag vrijblijvend te woord. Of maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms om onze diensten persoonlijk te bespreken.