Diensten

Bij deprojectinrichter gaan we verder dan het simpelweg leveren van kantoormeubilair en projectstoffering. We brengen uw werkomgeving tot leven met op maat gemaakte oplossingen. Ongeacht de omvang van het project, navigeren we samen door de vier essentiële fases - inventarisatie, creatie, implementatie en gebruik - waarbij elke stap wordt afgestemd op uw unieke behoeften. Deprojectinrichter is uw partner in het creëren van een vitale werkomgeving.

Onze blik is stevig gericht op de toekomst met een nadruk op circulair inrichten, waarbij we de levensduur van uw meubilair verlengen en bijdragen aan een schonere planeet. Zo realiseren we een functionele, maar ook inspirerende én duurzame werkomgeving. Bent u klaar om de volgende stap te zetten?

Furniture As A Service

Furniture As A Service

Bent u ook van plan uw kantoor slimmer en meer circulair in te richten? Dan is Furniture as a Service (FaaS) wellicht de perfecte oplossing voor u. Hiermee gaat u een operationeel abonnement aan waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het meubilair dat u nodig heeft.
Kantoormeubilair leasen

Kantoormeubilair leasen

Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in goede kantoormeubelen die zorgen voor een gezonde werkhouding en een professionele uitstraling. Het kopen van deze meubelen kan echter een flinke aanslag zijn op de portemonnee. Kantoormeubilair leasen is daarom mogelijk een slimmere keuze.
Sale & Leaseback

Sale & Leaseback

Om organisaties die een moeilijke periode achter de rug hebben te helpen, biedt deprojectinrichter de sale and leaseback van kantoormeubelen aan. Ontdek wat onze sale & leaseback service inhoudt en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.
Revitalisatie

Revitalisatie

Laat uw huidige inventaris revitaliseren en ervaar de kwaliteit van een tweedekans werkomgeving. Ideaal voor bedrijven waarbij duurzaamheid hoog op de agenda staat
Retourname

Retourname

Kiezen voor een gedeeltelijk nieuwe inrichting? Wij verzorgen de retourname van meubilair en stoffering. Het retournemen beperkt zich niet alleen tot meubilair. Deprojectinrichter kan namelijk ook wanden, vloeren, raambekleding en plafonds retournemen. Uw werkomgeving wordt leeg en bezemschoon opgeleverd voor verbouw of oplevering aan uw verhuurder. U ontvangt van ons een verantwoording wat er met de inventaris gebeurt; of dit nu hergebruik of recycling is.
Interieurontwerp

Interieurontwerp

Binnen de wereld van projectinrichting speelt interieurontwerp een cruciale rol in het creëren van doelgerichte en visueel aantrekkelijke werkomgevingen. Ons vakgebied omvat het strategisch plannen, ontwerpen en inrichten van werkomgevingen, met de focus op het optimaliseren van zowel functionaliteit als looks.
Circulair inrichten

Circulair inrichten

Bij het inrichten van uw kantoor komt veel kijken. Wij geven u graag advies over kantoorinrichting voor de ideale werkplek of wilt u weten wat kleuren kunnen doen met uw inrichting? Bekijk hier alle informatie om een tot een juiste inrichting te komen.
Akoestisch advies

Akoestisch advies

Weet u precies wat uw collega aan de telefoon heeft besproken? Heeft u moeite met concentreren aan uw bureau? Kunt u het luchtsysteem inmiddels als een van de beste imiteren? Dan is het tijd om de akoestiek op kantoor te verbeteren.
Kabelmanagement

Kabelmanagement

Op een modern kantoor wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt van uiteenlopende apparaten. Het is belangrijk dat er snel geschakeld kan worden tussen verschillende functies zonder dat er snoeren of aansluitingen in de weg liggen.
Ergonomisch advies

Ergonomisch advies

Ergonomie speelt een centrale rol in de continu veranderende wereld van werkplekken. Het streven naar ergonomisch werken gaat verder dan enkel het kiezen van de juiste bureaustoel of het aanschaffen van een in hoogte verstelbaar bureau. Het draait om het ontwikkelen van een werkruimte die perfect is afgestemd op het lichaam van de werknemer en de aard van de uit te voeren taken. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die de ergonomie van de werkplek optimaliseren.
Inhuizen & montage

Inhuizen & montage

Dat doet onze eigen montagedienst DPI Services. Zodra uw nieuwe werkomgeving bij ons binnen is gekomen, dragen we de inhuizing en montage over aan de experts.
Thuiswerkplek service

Thuiswerkplek service

Door Corona gedwongen heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Zeker in de beginsituatie zijn er aardig wat missers gemaakt in het organiseren van een goed ingerichte thuiswerkplek. Omdat het thuiswerken ook na corona zal blijven bestaan, bent u als werkgever gedwongen om dit goed te organiseren.
Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructie

Wist u dat wel 80 tot 90% van de bureaustoelen niet goed ingesteld zijn? Zelfs de beste ergonomische bureaustoelen zijn in dit geval nutteloos. Een zitinstructie kan een enorm verschil maken.
DPI Services

DPI Services

Heeft u bij ons net uw compleet nieuwe kantoorinrichting gekozen, dan is het fijn dat we u ook ondersteunen in het verdere proces. Onze partner in het transporteren, monteren en onderhoud van uw meubels is DPI Services.
Meubelmanagement

Meubelmanagement

Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om uw meubels te beheren? Met meubelmanagement van deprojectinrichter heeft u altijd inzicht in de actuele staat van uw kantoorinrichting en kunt u data-gedreven beslissingen nemen.
Onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies

Regelmatig onderhoud van uw kantoormeubelen en stoffering is cruciaal om er zo lang mogelijk van te genieten. Goed onderhoud verlengt niet alleen de levensduur en vermindert kosten, maar zorgt ook dat uw bedrijf een uitstekende eerste indruk maakt. Een schone en veilige werkomgeving draagt bovendien bij aan de tevredenheid en productiviteit van uw werknemers.
Levensduurverlengend onderhoud

Levensduurverlengend onderhoud

Met levensduur verlengend onderhoud garanderen we dat uw kantoormeubilair en -stoffering hun maximale potentieel bereiken. Deze gespecialiseerde service richt zich op diepgaand onderhoud en reparaties, essentieel voor het behouden van zowel de esthetische als functionele kwaliteit van uw werkomgeving, en helpt zo de totale levensduur van uw kantoorinrichting te verlengen.
Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Wist u dat veel werkplekken in Nederland verrassend onhygiënisch zijn? Met specialistische reiniging pakken we dit probleem aan door uw kantoormeubilair en -stoffering diepgaand te reinigen. Met onze grondige aanpak verwijderen we hardnekkige vlekken en ingetrokken vuil, voor een frisse, gezonde en uitnodigende werkomgeving.
Hernieuwd meubilair

Hernieuwd meubilair

Kwaliteitsmeubelen verdienen een tweede leven. Nog te vaak wordt kantoormeubilair onnodig afgeschreven, terwijl het technisch gezien vaak nog bruikbaar is. Zonde! Door te kiezen voor gerevitaliseerd meubilair, toont u leiderschap in duurzaam ondernemen en creëert u een stijlvolle, verantwoorde en toekomstbestendige kantoorruimte.
Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructie

Wist u dat wel 80 tot 90% van de bureaustoelen niet goed ingesteld zijn? Zelfs de beste ergonomische bureaustoelen zijn in dit geval nutteloos. Om u te helpen bij het instellen van uw nieuwe bureaustoel hebben we hieronder een gebruiksinstructie, waarmee u de complete werkplek (bureau, stoel en scherm) juist kunt afstellen. Deze gebruiksinstructie is gebaseerd op de huidige arbonormen.
Interne verhuizing

Interne verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen op kantoor en zoekt u hulp om dit goed te regelen? Wij begrijpen dat het meer is dan alleen het sjouwen van spullen. Het gaat om een nauwkeurige planning waarbij elk detail belangrijk is, van het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van bureaus tot het goed organiseren van de kabels. Ontdek hoe onze ervaring met verhuizingen op kantoor ervoor zorgt dat de overgang voor u en uw team makkelijk en zonder gedoe verloopt.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.