Elektrificatie inbouw

Heeft u kantoor een moderne en strakke inrichting met vaste werkplekken of vaste vergaderruimte? En komt u ook met regelmaat stopcontacten te kort? De oorzaak is het logische gevolg van het toenemende gebruik van devices en multimedia-apparatuur voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Lees meer

1 / 1

Inbouwmodules zijn een slimme electrificatie oplossing. De losse modules kunnen in het tafelblad of desktop van elk bureau of werkplek worden geïntegreerd. De afwerking met een inbouwraam zorgt ervoor dat de elektrificatie inbouwmodule nauwelijks opvalt, subtiel is weggewerkt en geen storend element vormt op uw desktop. Heeft u specifieke wensen en eisen voor uw elektrificatie inbouwmodule? Wij hebben ook inbouw elektrificatie modellen in onze collectie waarbij de configuratie en de samenstelling van de afzonderlijke stroomelementen en netwerkvoorziening volledig naar uw persoonlijke wensen en behoeften kan worden vervaardigd. Wilt u een afzonderlijke module verwisselen of vervangen voor een andere module? Ook dat kan makkelijk, snel en probleemloos.  

Inbouw elektrificatie, de voordelen op een rij

  • Geeft flexibiliteit rondom de desktop van elke werkplek.  
  • Ruimtebesparend, zelfs wanneer het deksel geopend is.  
  • Onopvallend door volledige integratie in de desktop.  
  • Ideaal voor gebruik in kabelgoten.  
  • Configuratie en samenstelling van stroom zijn geheel naar wens in te vullen.  
  • In vele uitvoeringen leverbaar, van basic tot luxe.   
  • Ruime keuze in materiaal, van aluminium tot kunststof en fineer afwerkingen.  
  • Stekkerdozen kunnen eenvoudig en snel verwisseld worden.  
  • Toegang tot stroom en netwerkvoorziening vanaf elke zitplaats aan een grote vergadertafel of conferentietafel.  

Elektrificatie inbouw, de soorten:

Er zijn vele uitvoeringen van inbouw elektrificatie leverbaar; met of zonder deksel, draaibaar, uittrekbaar of kantelbaar. Er zijn modules waarbij het deksel eenvoudig opengeschoven kan worden of luxere uitvoeringen met een soft touch systeem waar met een zachte drukbeweging het deksel geruisloos geopend en gesloten kan worden. Een borstelsysteem voorkomt dat kabels en snoeren vastlopen of met elkaar in de knoop raken nadat ze zijn aangesloten. Uw desktop blijft zo netjes en overzichtelijk.

Professioneel advies bij de juiste keuze van inbouw elektrificatie?

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms of onze experts komen graag bij u langs. Nog meer informatie over de toepassing van kabelmanagement en elektrificatie voor uw kantoorinnrichting? Klik hier.