HomeScheidingswanden

Scheidingswanden

Scheidingswanden vindt u ook in de uitgebreide collectie van De Projectinrichter. Wij bieden verschillende soorten scheidingswanden aan van divers materiaal met verschillende eigenschappen. Functioneel en ook visueel aantrekkelijk.

Lees meer

Door de vele uitvoeringen en kleuren, zijn scheidingswanden toepasbaar in elke werkomgeving en kantoorinrichting. Voor geluidsproblemen hebben wij akoestische panelen en mobiele scheidingswanden voor flexibel gebruiksgemak. Verder zijn er bureauwanden voor concentratiewerkplekken en daar waar individuele privacy gewenst is.

Akoestische oplossingen

Het nagalmen van geluid kan voorkomen worden door gebruik te maken van zachte materialen. Stoftegels, een wand van vezelvilt of walldecor van bamboe pulp werken geluidsisolerend. Scheidingswanden zijn ideaal om een grote ruimte te verdelen in verschillende werkruimtes of als bureauscherm tussen 2 werkplekken om geconcentreerd en afgeschermd te kunnen werken. Medewerkers worden niet afgeleid door geluiden die veroorzaakt worden door collega’s of andere geluidsoverlast. Daarnaast biedt het privacy en bij veel telefonisch werk verminderd het geluid.

Staande en hangende scheidingswanden | dividers

  • Scheidingswanden
  • Akoestische wanden en
  • Ruimte verdelers

zijn in een kantoor soms essentieel om het werken nog plezieriger te maken. Zo zijn er dividers die staand en vaak te verplaatsen zijn door middel van de wielen die onder de scheidingswand geplaatst zijn. Ook zijn er dividers die opgehangen kunnen worden om een werkplek of werkruimte af te schermen. Deze kunnen vaak ook tegen de muur geplaatst worden om de akoestiek te verbeteren.

Omdat wij telkens op zoek zijn naar de beste oplossingen voor uw kantoor met onze kantoormeubelen, vindt u bij ons ook scheidingswanden van veel verschillende materialen. Met (akoestische) wanden creëert u de ruimte die u nodig heeft.

Advies over een scheidingswand voor kantoor?

Wij geven graag advies over passende oplossingen voor uw kantoorinrichtingsconcept. Kom langs in één van onze showrooms of bel 088 – 650 1234. Het advies van De Projectinrichter is gedegen en vrijblijvend. Hieronder een greep uit onze ruime collectie van scheidingswanden.