Concentratiewerkplek om geconcentreerd te werken

Op zoek naar een concentratiewerkplek? Bij de inrichting van de werkomgeving speelt geconcentreerd werken een heel belangrijke rol. Zeker bij de inrichting van open kantoorruimtes en kantoortuinen waar meerdere mensen in één ruimte werken. Bellende of pratende collega’s vormen vaak de voornaamste bron van afleiding en irritatie. Het rumoer zorgt voor veel geluidsoverlast wat concentreren bemoeilijkt.

Verschillende oplossingen

Er zijn meerdere oplossingen te bedenken, waaronder uw kantoorruimte inrichten met concentratiewerkplekken, zodat werknemers geconcentreerd kunnen werken en niet afgeleid worden. Denk bijvoorbeeld aan stilteruimtes waar men zich kan terugtrekken als privacy en rust gewenst is.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Geluidsoverlast op de werkvloer?

Omgevingsgeluiden kunnen een negatief effect hebben op het concentratievermogen van medewerkers. We herkennen allemaal wel de luide telefoongesprekken of rumoerige overlegjes aan het bureau. Geluiddichte belcellen, of andere akoestische oplossingen, zijn een uitstekende manier om zowel privégesprekken privé te houden, als rust op de afdeling te bevorderen.
Geluidsoverlast op de werkvloer?

Een concentratiewerplek voor ongestoord werken

Een concentratiewerkplek biedt een oplossing waarbij de gebruiker zich volledig kan terugtrekken en volledig kan concentreren. In onze collectie bieden wij verschillende akoestische oplossingen voor de inrichting van een concentratiewerkplek van uw kantoorruimte. Hier zijn zogenoemde concentratie bureaus er één van. Aan deze bureaus zijn aan drie kanten akoestische scheidingswanden bevestigd, waardoor een hogere privacy gewaarborgd kan worden.
Steelcase Brody concentratiewerkplek in lounge
Framery One Akoestische ruimtes

In een open ruimte kunnen afgesloten akoestische elementen voor de gewenste privacy zorgen

Wilt u kantoorruimte inrichten met concentratiewerkplekken?

Onze experts adviseren u graag bij het maken van een keuze van het juiste kantoormeubilair bij inrichting van uw concentratiewerkplek op de werkvloer. Onze collectie omvat een ruim aanbod aan akoestisch kantoormeubilair, van akoestische panelen tot akoestische belfauteuils.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.