Styling en beplanting: maak uw werkomgeving compleet

Een kantoor dat zowel functioneel als inspirerend is, maakt een wereld van verschil. Met styling en beplanting brengen we leven en creativiteit in elke werkruimte. Onze aanpak zorgt voor een aantrekkelijke en motiverende omgeving waarin mensen graag werken en zich op hun plek voelen. Ontdek hoe de kracht van styling en biophilic design uw werkomgeving omtovert tot een dynamische ruimte die uitnodigt tot productiviteit en welzijn. Laat u inspireren door onze unieke aanpak, duurzame oplossingen en samenwerking met toonaangevende partners. Samen creëren we een werkomgeving waar uw mensen én uw gasten zich thuis voelen.

Wat houdt styling en beplanting in?

Bij deprojectinrichter gaan we verder dan de standaard inrichting. We geloven dat een inspirerende werkomgeving een essentiële rol speelt in het welzijn, de motivatie en de productiviteit van uw medewerkers. De finishing touch? Styling en beplanting die van uw kantoor een oase van rust, creativiteit en gastvrijheid maken. We stemmen de styling af op uw huisstijl en de gewenste uitstraling van uw organisatie. Unieke details en accessoires zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Het integreren van planten op basis van biophilic design bevordert de gezondheid en het welzijn.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Styling

Een goed gestylede werkruimte zorgt voor een professionele en uitnodigende sfeer waar medewerkers en bezoekers zich direct op hun gemak voelen. Door aandacht te besteden aan kleuren, meubels en decoratieve elementen, zorgen we voor een harmonieuze omgeving. Styling gaat verder dan esthetiek; het bevordert creativiteit, samenwerking en productiviteit.
  • Een warme en uitnodigende sfeer dankzij unieke details en accessoires.
  • Styling afgetemd op uw huisstijl en de gewenste uitstraling van uw organisatie.
  • We werken met gespecialiseerde partners die zorgen voor een unieke touch.
Styling

Beplanting

Planten brengen niet alleen een vleugje natuur naar binnen, maar hebben ook bewezen voordelen voor de gezondheid en productiviteit. Beplanting verbetert de luchtkwaliteit, verlaagt stress en verhoogt het welzijn van medewerkers. Of het nu gaat om natuurlijke planten, kunstplanten of seizoensgebonden bloemen, we creëren een groene en levendige werkomgeving die bijdraagt aan een positief werkklimaat.
  • Focus op biophilic design, bevordert vitaliteit op de werkvloer.
  • Planten die passen bij de lichtomstandigheden en de sfeer van uw werkomgeving.
  • Wij werken samen met partners die duurzaamheid en esthetiek centraal stellen.
Loll Designs Planters buiten

De voordelen

Styling en beplanting worden vaak gezien als een ondergeschoven kindje in de inrichting van een werkomgeving. Terwijl ze juist een essentiële rol kunnen spelen in het creëren van een prikkelende en productieve ruimte. De voordelen maken styling en beplanting een waardevolle investering in de toekomst van uw bedrijf, die zich snel terugbetaalt:

Verhoogde productiviteit

Onderzoek toont aan dat een inspirerende werkomgeving kan leiden tot een hogere productiviteit, creativiteit en motivatie van medewerkers. Door te investeren in styling en beplanting creëert u een omgeving waar men zich prettig voelt en optimaal kan presteren. Een zorgvuldig gestylede ruimte met doordachte decoratie en planten zorgt voor minder afleiding, verhoogde concentratie en een algemeen gevoel van welzijn, wat de efficiëntie ten goede komt.
Verhoogde productiviteit

Gastvrije uitstraling

Met aandacht voor styling en voldoende groen op kantoor maakt uw werkomgeving een professionele en gastvrije indruk op uw klanten en relaties. Dit zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen en graag bij u langskomen. Een goed ontworpen en gestylede werkomgeving straalt vertrouwen en aandacht voor detail uit, wat bijdraagt aan een positieve eerste indruk en langdurige klantrelaties.
Spacestor Palisades II modulaire kasten

Gezonder en vitaler

Beplanting in de werkomgeving heeft een bewezen positief effect op de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Planten zuiveren de lucht, verminderen stress en stimuleren de focus. Biophilic design, het integreren van natuurlijke elementen in de werkomgeving, staat hierbij centraal. Wist u dat zelfs kunstplanten en natuurprints een positief effect kunnen hebben? Dit is wetenschappelijk onderbouwd door onderzoek van onder andere Steelcase. Een groene werkplek verlaagt het ziekteverzuim en bevordert een algeheel gevoel van vitaliteit onder uw medewerkers.
Solar Crew inrichting De Projectinrichter zit sta werkplekken

Behoud van personeel

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om uw medewerkers te behouden. Een aantrekkelijke en prettige werkomgeving speelt hierbij een belangrijke rol. Door te investeren in styling en beplanting laat u zien dat u waarde hecht aan het welzijn van uw medewerkers en creëert u een plek waar ze graag werken. Medewerkers voelen zich gewaardeerd in een goed verzorgde omgeving, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en loyaliteit aan de organisatie. Dit resulteert in lager personeelsverloop en hogere retentie, wat uiteindelijk kosten kan besparen.
Behoud van personeel

Onze samenwerkingen

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we samen met diverse partners die gespecialiseerd zijn in styling en beplanting, om het allerbeste resultaat te behalen. Dankzij onze samenwerkingen kunnen we u een breed scala aan styling- en beplantingsopties aanbieden. We vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft om te kiezen voor de oplossing die het beste past bij uw wensen en budget. Een paar voorbeelden van partners waar wij graag mee samenwerken:

Circle studiO

Een van onze gewaardeerde partners is Circle StudiO. Bregje en Nanouk, de drijvende krachten achter Circle Studio, zijn meer dan alleen stylisten. Ze denken met u mee over kleurgebruik voor de muren, de indeling van de ruimte en de keuze van materialen.

Met hun oog voor detail en gevoel voor sfeer creëren ze een unieke werkomgeving die perfect aansluit bij uw identiteit. Circle StudiO werkt onder andere met duurzame materialen en unieke items (bijvoorbeeld van lokale kunstenaars), waardoor uw werkomgeving een bijzondere uitstraling krijgt die uw medewerkers zal inspireren.
Circle studiO

Ciska Strating Art & Flowers

Naast Circle Studio werken we samen met Ciska Strating Art & Flowers. Ciska biedt een abonnement op kunstbloemen, waarmee u altijd prachtige verse bloemen in uw werkomgeving heeft. De boeketten worden per seizoen samengesteld en zijn gebaseerd op de laatste trends.

De kunstbloemen van Ciska zijn niet alleen duurzaam, maar ook een stuk voordeliger dan echte bloemen. Zo geniet u altijd van een inspirerende werkomgeving met een prachtige bloemenpracht.
Ciska Strating Art & Flowers
Sarah over styling en beplanting

Sarah over styling en beplanting

"Een persoonlijke en klantgerichte aanpak staat bij deprojectinrichter centraal. We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en creëren vervolgens unieke ruimtes die perfect aansluiten bij uw identiteit. Om de ideale werkomgeving te creëren, nemen we een grondige werkprocesanalyse als uitgangspunt. Hierbij onderzoeken we hoe de werkomgeving medewerkers het beste kan ondersteunen bij hun werk. Styling en beplanting maken het plaatje compleet.

Sarah SchifferCreative Marketing Manager

Is uw werkomgeving meer dan 'gewoon een plek om te werken'?

Wilt u ook een werkomgeving creëren waar iedereen zich prettig voelt en optimaal kan presteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bespreken we hoe wij uw werkruimte kunnen transformeren tot een unieke en stimulerende plek. Uw ideale werkomgeving is slechts een stap verwijderd!

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.