Levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen

De tijd dat er na een aantal jaren een geheel nieuwe inrichting werd aangeschaft, ligt ver achter ons. Een duurzame bedrijfsvoering wordt steeds belangrijker en daar kan de werkomgeving niet op achterblijven. Onze experts houden uw inventaris in topconditie door periodiek onderhoud en specialistische reiniging uit te voeren. Tijdens de check wordt het meubilair, maar ook zeker de stoffering, gecontroleerd op staat en functionaliteit. Werkt alles nog naar behoren (denk aan bewegende delen) en is er schade? Ook garantiegevallen worden vastgelegd en hersteld.

Onze diensten op een rij

  • - Preventief (technisch) levensduurverlengend onderhoud. Gemiddeld volstaat één of twee keer per kalenderjaar.
  • - Diepreinigen van al het zitmeubilair en projectstoffering. Van bureaustoel tot projecttapijt voor verbeterde hygiëne op de werkplek.
  • - Bestaande werkplekken aanpassen aan veranderende wensen. Van cosmetische verbeteringen tot het inkorten van werkplekken. Door de verdere toename van flexwerken volstaat meestal een compacter bureau; 140 cm breed in plaats van 160 cm breed.
  • - Herstellen van gebruikerssporen door het lakken of beitsen van hout.
  • - Onze periodieke onderhoudscheck is ook uitstekend te combineren met onze andere periodieke services zoals specialistische reiniging, kabelmanagement en hardware reiniging.

Circulaire dienst levensduur verlengend onderhoud kantoormeubilair

Waarom levensduur verlengend onderhoud?

U investeert veel in uw interieur en op de dag van oplevering staat alles er perfect bij voor uw medewerkers. Echter door dagelijks gebruik kan uw interieur verarmen, vervuilen en beschadigen. Ook loshangende bekabeling is vaak een bekend beeld na verloop van tijd. Om uw interieur in topconditie te houden is goed onderhoud belangrijk! Niet alleen technisch onderhoud, maar ook het schoonhouden is van groot belang voor de levensduur. Vaak worden dagelijks de bladen van werkplekken schoon gemaakt, maar de stalen delen, kabelgoten, bureaustoelen en hardware worden overgeslagen. Deze zijn een bron van bacteriën, virussen en rond vliegende stofdelen.

Meer informatie over levensduur verlengend onderhoud?

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor levensduur verlengend onderhoud van uw kantoorinrichting? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u op kantoor of in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Groningen, Rotterdam en Oostzaan.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.