Wachtkamerstoel

Wachtkamerstoelen zijn stoelen die uw bezoekers, gasten of klanten optimaal zitcomfort bieden tijdens het wachten. Daarnaast leveren wachtkamerstoelen ook een belangrijke bijdrage aan een positieve eerste indruk van de wacht- of ontvangstruimte van uw kantoor, ziekenhuis, gezondheidscentrum of dokters- of tandartspraktijk.

Lees meer

Wachtkamerstoelen; specifieke eisen

  • Representatieve uitstraling

Het is belangrijk dat een wachtkamerstoel een verzorgde en representatieve uitstraling heeft die aansluit bij de inrichting van uw wachtruimte en het overige wachtkamermeubilair. Uw bezoekers zullen zich dan zeker op hun gemak voelen tijdens het wachten.

  • Stabiel

Het is wenselijk dat wachtkamerstoelen stabiel staan. Ons advies: kies voor een koppelbare wachtkamerstoel. Een koppelbare wachtkamerstoel verschuift niet waardoor de wachtruimte netjes blijft en er geen gevaarlijke situaties ontstaan doordat de wachtkamerstoelen gemakkelijk kunnen omvallen. Een koppeling maakt het mogelijk om meerdere wachtkamerstoelen op een veilige en makkelijke manier op een rij aan elkaar vast te maken tot één geheel.

  • Een comfortabele wachtkamerstoel

Omdat wachten soms langer dan eventjes kan duren is het belangrijk dat een wachtkamerstoel ook comfortabel en prettig zit. Wij adviseren dan een wachtkamerstoel met een gestoffeerde zitting en armleuningen. Zo kan de gebruiker de armen laten rusten om zo comfortabel mogelijk te kunnen wachten. Onze collectie biedt een ruime keuze aan verschillende stofferingsmogelijkheden, van stof tot leer, pvc of kunstleder.

  • Hygiënisch

Omdat wachtkamerstoelen telkens wisselen van gebruiker is de keuze van bekleding of materiaal , uit hygiënisch oogpunt, zeer essentieel. Of u nu een keuze maakt voor een gestoffeerde wachtstoel of een wachtstoel van een ander materiaal als kunststof of hout, het is van groot belang dat deze makkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Het maakt u wachtkamerstoel ook nog eens duurzamer waardoor u langer van uw wachtkamerstoel gebruik kunt maken.

Professioneel advies bij uw keuze voor de juiste wachtkamerstoel?

Ons team van experts geeft u graag professioneel en persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen van de juiste wachtkamerstoel. Bel geheel vrijblijvend naar telefoonnummer 088 650 1234 voor al uw vragen of de beste prijs voor uw project.
Inspiratie nodig? U bent altijd welkom in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam waar u kunt komen proefzitten op een wachtkamerstoel naar keuze uit onze ruime assortiment.