Furniture as a Service

Net als het leasen van een bedrijfsauto, het huren van een pand en abonnementen op apparatuur, wordt het steeds populairder om een contract af te sluiten voor kantoorinrichting. Bent u ook van plan uw kantoor slimmer en meer circulair in te richten? Dan is Furniture as a Service (FaaS) wellicht de perfecte oplossing voor u. Hiermee gaat u een operationeel abonnement aan waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het meubilair dat u nodig heeft.

Wat is Furniture as a Service?

Furniture as a Service is een nieuwe trend in de meubelindustrie waarbij bedrijven in plaats van kantoormeubelen te kopen, deze huren voor een vast maandelijks bedrag. Dit concept biedt bedrijven de flexibiliteit om hun meubilair aan te passen aan hun behoeften en veranderingen in hun bedrijf, zonder dat daar kosten en verplichtingen van eigendom aan te pas komen. Bij deprojectinrichter bieden we een uitgebreid FaaS-pakket aan, waarbij we ons richten op het leveren van kwalitatief hoogwaardige meubelen, onderhoud en eventuele reparaties. Door te kiezen voor Furniture as a Service, verkleint u als bedrijf uw ecologische voetafdruk door het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van meubelen. Daarnaast bespaart u op de initiële kosten en kunt u uw bedrijfskosten beter beheersen.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

De voordelen van Furniture as a Service

  • Altijd up-to-date: u hoeft zich geen zorgen te maken over verouderde kantoormeubelen. Met FaaS blijft uw werkplek altijd up-to-date zonder dat u hier extra kosten voor hoeft te maken.
  • Flexibiliteit: dankzij het huren van kantoormeubilair bent u flexibel in het aanpassen van de meubelen aan uw behoeften. Zo creëert u een inspirerende werkomgeving die áltijd past bij de dynamiek van uw bedrijf.
  • Geen grote investeringen: het aanschaffen van kantoormeubilair vraagt om een grote investering. Met Furniture as a Service heeft u hier geen last van. U betaalt een vast bedrag per maand en komt niet voor onverwachte kosten te staan.
  • Service en onderhoud: als u kantoormeubilair huurt bij deprojectinrichter, regelen wij het onderhoud en de service voor u. Zo hoef u zich ook hier geen zorgen over te maken en kunt u zich volledig focussen op uw core business.
De voordelen van Furniture as a Service

Met uw werkomgeving bijdragen aan de circulaire economie

Een ander belangrijk voordeel van Furniture as a Service is dat het past binnen een duurzame bedrijfsvoering. Door kantoormeubelen te huren in plaats van te kopen, draagt u bij aan de circulaire economie. Wanneer de meubelen aan het einde van de huurperiode aan vervanging toe zijn, worden de oude meubelen door deprojectinrichter gerecycled of gereviseerd. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld en verminderen we de CO2-uitstoot. Bovendien bent u als huurder verzekerd van hoogwaardige, duurzame producten die lang meegaan. Door te kiezen voor Furniture as a Service kiest u dus niet alleen voor een vitale en inspirerende werkomgeving, maar ook voor een duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer over een circulaire werkomgeving

Voor wie is Furniture as a Service geschikt?

De FaaS-service van deprojectinrichter is ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten bedrijven te voldoen. Of u nu een startup bent die op zoek is naar een flexibele oplossing voor kantoormeubilair of een grote onderneming die zich wil richten op duurzaamheid en kostenbesparingen, wij helpen u uw ideale kantoorinrichting te bereiken.

Startups en groeiende bedrijven

Voor startups en kleine bedrijven is FaaS een ideale oplossing, omdat het huren van meubilair de kosten van aanschaf wegneemt én flexibiliteit biedt om aanpassingen te maken naarmate het bedrijf groeit. Groeiende bedrijven profiteren van de schaalbaarheid van het FaaS-model, waardoor ze hun kantoorinrichting snel en eenvoudig kunnen uitbreiden of inkrimpen zonder grote investeringen te doen.
Startups en groeiende bedrijven

Grote bedrijven

Furniture as a Service is geschikt voor bedrijven van alle groottes die op zoek zijn naar een duurzame en flexibele oplossing voor hun kantoorinrichting. Dus ook grote bedrijven vinden het huren van meubilair aantrekkelijk vanwege de financiële voordelen en de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Bovendien zijn zij door het huren van kantoormeubelen flexibeler in het inrichten van hun werkplekken en kunnen zij deze eenvoudig aanpassen aan de veranderende behoeften van de organisatie.
Grote bedrijven

Onderwijsinstellingen

Zelfs onderwijsinstellingen kunnen profiteren van het FaaS-model, omdat het hen in staat stelt om het meubilair af te stemmen op de specifieke behoeften van de docenten en studenten, terwijl ze tegelijkertijd kosten besparen. Furniture as a Service kan flexibel ingezet worden bij tijdelijke projecten of bij bijvoorbeeld het inrichten van een klaslokaal voor een specifieke periode.
Onderwijsinstellingen

We helpen u graag

Bij deprojectinrichter begrijpen we dat het kiezen van de juiste oplossing voor uw kantoormeubilair een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts klaar om al uw vragen te beantwoorden. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze op basis van uw specifieke behoeften.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.