Swedese - Continental

Swedese Continental is een collectie zitmeubelen bestaande uit een fauteuil en een bank. Deze meubelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kunt u deze zitmeubelen naar uw eigen smaak aanpassen.

Lees meer
 • Swedese Continental productfoto
  Swedese Continental FauteuilVanaf € 2.373,-
 • Swedese Continental bank
  Swedese Continental SofaVanaf € 3.639,-

Comfortabele meubelen

Door de comfortabele zitkussens en de zachte uitstraling creëert u een huiselijke sfeer op kantoor. Zet de Continental bank bijvoorbeeld neer in een loungeruimte waar u klanten ontvangt. Plaats de Continental fauteuil in een rustige hoek waar uw collega’s in alle rust bellen met zakelijke partners. Verder zijn de meubelen ook geschikt voor lobby’s en wachtruimtes. Kortom de meubelen zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt op uw kantoor.

Modern Zweeds concept

De Swedese Continental is een collectie ontworpen door de Zweedse designer Claesson Koivisto Rune. Waarbij het Zweeds concept van ruimtelijke en comfortabele designs centraal staan. Toch heeft de Swedese Continental een twist. Hoewel het Swedese Contintental zitmeubilair wel zorgt voor ruimtelijkheid op kantoor is het design niet minimalistisch te noemen.

Kenmerken van het Swedese Contintental zitmeubilair

 • Het frame is gemaakt van massief hout

 • De vulling bestaat uit hoog resisterend schuim en polyestervezel
 • Onderstel: 4-poot gemaakt van een stalen buis
 • Ontwerper: Claesson Koivisto Rune

Varianten uit de Swedese Continental collectie

 • Continental Fauteuil

 • Continental Bank

 Persoonlijk kleuradvies

Wist u dat iedere kleur een ander effect heeft op ons lichaam en onze stemming? Dit kan een hulpmiddel zijn bij uw kleurgebruik. Zo haalt de kleur geel creativiteit naar boven en geeft deze kleur u een blij gevoel. Groen geeft daarentegen balans op kantoor en is het best te gebruiken op werkplekken en vergaderruimtes.

Contact

Heeft u ook behoefte aan kleur op uw kantoor? Of bent u geïnteresseerd in kantoormeubilair met diverse kleuropties? Onze experts geven u graag persoonlijk advies en nemen alle mogelijkheden met u door. Zoals bijvoorbeeld het zitmeubilair uit de Swedese Continental collectie. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com.