Activiteit gerelateerd werken

Tevreden en gezonde werknemers staan bij het Nieuwe Werken voorop. Werknemers brengen veel tijd op kantoor door, maar werken ook steeds vaker vanuit huis. Daarom is aandacht voor efficiënte kantoorinrichting en de functie van de werkplek erg belangrijk.

Nicky Gieskens accountmanager

Onze expert voor activiteit gerelateerd werken

Een inspirerende omgeving waar men áán het werk gaat en niet náár het werk. Een prettige plek waar de medewerker zich thuis voelt. Een kantoor met flexibele werkplekken waar voor elke activiteit ruimte is.
Het resultaat: gelukkige en gezonde werknemers met een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit.

Flexibele werkplekken

Een goede manier om medewerkers ‘happy en healthy’ te houden is door activiteit gerelateerd te gaan werken. Dit houdt in dat je per activiteit de juiste werkomgeving opzoekt. Een lastige opdracht met een deadline? Maak gebruik van een concentratiewerkplek. Vergaderen, werken of lunchen? Gebruik hiervoor onze veelzijdige (sta)tafels. Een werkomgeving waarin actief gerelateerd werken is geïntegreerd, stimuleert werknemers om meer te bewegen en zich intern te verplaatsen. De tijd van zittend werken is verleden tijd! 

Activiteit gerelateerd werken

Thuisgevoel

Actief gerelateerd werken zal resulteren in veel verschillende ruimtes op kantoor met een eigen karakter en functie. Het wordt steeds gebruikelijker om in deze ruimtes elementen uit de woonomgeving te integreren. De Projectinrichter heeft alles in huis om dat thuisgevoel op kantoor te realiseren. Van stijlvolle fauteuils, decoratieve poefen en krukken en sierlijke lampen tot comfortabele karpetten. Daarnaast kan de keuze in raambekleding, zachte vloeren en beplanting ook voor extra sfeer zorgen. De treinbanken van Vepa en De Projectinrichter bieden naast een comfortabele zitplek ook een mogelijhheid tot afgeschrerm werken.

Ergonomisch kantoormeubilair

Door te kiezen voor ergonomisch kantoormeubilair dat voldoet aan de arbonormen draagt u bij aan een gezonde werkomgeving. Denk hierbij niet alleen aan werkplekken en stoelen, maar ook aan hulpmiddelen als een laptopstandaard en flexibele monitorarmen om uw beeldschem op uw gewenste hoogte te plaatsen. Ook is het van groot belang om ergonomische bureaustoelen en werkplekken op de juiste manier in te stellen en om de werkhouding af te wisselen, bijvoorbeeld met een zit-stabureau. Naast kantoormeubilair spelen vitaliteit, akoestiek, verlichting en kleuren ook een grote rol in de ergonomie op kantoor. 

Activiteit gerelateerd werken op kantoor

Ook activiteit gerelateerd werken?

De Projectinrichter biedt uiteenlopende oplossingen voor flexibele en ergonomische werkplekken met een thuisgevoel. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies over activiteit gerelateerd werken op uw eigen kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.

Onze expert voor activiteit gerelateerd werken

Pieter van Woensel

Onze expert voor activiteit gerelateerd werken