Projectstoffering op maat

Projectstoffering bepaalt voor een groot deel de beleving en uitstraling van een bedrijfsruimte. Met de juiste projectstoffering brengt u op eenvoudige wijze kleur, warmte en sfeer in een ruimte om zo een inspirerende werkplek te creëren waar werknemers zich thuis voelen. Ook vanuit ergonomisch oogpunt is de keuze in projectstoffering van belang, denk bijvoorbeeld aan lichttoevoer en akoestiek

Volop keuze in projectstoffering

Of het nu gaat om de aankleding van een kantoorgebouw, school, zorginstelling of horecagelegenheid, de keuze van de juiste projectstoffering is essentieel voor elke functie. De Projectinrichter levert hoogwaardige projectstoffering in de meest uiteenlopende kleuren, ontwerpen, modellen en materialen.

Harry Buscher

Onze expert voor projectstoffering

Frits Vogel

Onze expert voor projectstoffering

Vloerbedekking voor uw project

Voor de vloer van uw kantoor kunt u kiezen uit zachte- en harde | elastische vloerbedekking. 

  • Zachte vloerbedekking is comfortabel en heeft een gunstige werking op de stofcirculatie en akoestiek. De Projectinrichter biedt een ruim aanbod aan kleuren en structuren voor kamerbreed tapijt, tapijtstroken, tapijttegels, karpetten en schoonloopmatten. 
  • Harde / elastische vloerbedekking is vooral geschikt voor ruimtes met hoge hygiëne-eisen waarvoor nat reinigen en intensief onderhoud nodig is. U kunt kiezen uit pvc-tegels en -stroken, rubberen, linoleum en vinyl vloerbedekking en diverse soorten gietvloeren.

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze van vloerbedekking.

Projectstoffering op maat met projectvloeren

Raamdecoratie is ook projectstoffering 

Raambekleding speelt een belangrijke rol in de lichttoevoer. De Projectinrichter biedt een uitgebreide collectie projectstoffering, waaronder zonwerende oplossingen waarmee u de hoeveelheid zonlicht zelf kunt doseren, zoals jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen. Daarnaast geeft raambekleding warmte en sfeer aan een ruimte. Is de vergaderkamer een kale en sfeerloze ruimte? Met raambekleding kunt u deze kamer een eigen karakter geven. De keuze in gordijnen en vitrages is zeer divers en leverbaar in alle denkbare kleuren, materialen en patronen. Ook zijn er vele mogelijkheden voor moderne en stijlvolle duette shades, horizontale jaloezieën en verticale lamellen. 

Systeemwanden en systeemplafonds 

Wilt u flexibel ruimtes indelen? Dan bieden systeemwanden een eenvoudige en snelle oplossing. Systeemplafonds geven een nette en strakke uitstraling aan het geheel en zijn er in vele soorten en maten. 

Projectstoffering op maat raamdecoratie

Blikvanger met eigen ontwerp 

Zoekt u een echte blikvanger die geen klant zal vergeten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw eigen ontwerp, design of kleurvoorkeur op te nemen in de projectstoffering. Met projectstoffering op maat kunt u uw bedrijfskleuren en logo op unieke wijze onder de aandacht te brengen. Bij verschillende merken bestaat de mogelijkheid tot een persoonlijke invulling: 

Welke projectstoffering past in mijn project? 

U bent van harte welkom in een van onze ruime showrooms. In het stalenatelier kunt u onze vloerbedekking, karpetten en gordijnen zelf bekijken en voelen. Vergelijk kleuren en structuren en doe inspiratie op voor uw kantoorinrichting. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over het toepassen van projectstoffering en het opzetten van een plan voor uw eigen kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.