Ado

Ado heeft voor iedere projectruimte wel een geschikte gordijnstof. Deze gordijnstoffen hebben een geraffineerde uitstraling en beschikken over uiteenlopende kenmerken, waardoor ze voldoen aan de wensen voor een breed scala aan behoeftes voor interieurs. Wie wil dat nou niet?

Lees meer

1 / 1

Over Ado

Naast klassieke gordijnstoffen biedt Ado ook stoffen met verrassende designs. Ado waarborgt de kwaliteit door het gehele productieproces in eigen beheer te houden. Van ontwerp tot weven, bedrukken, verven en bewerken.

Kenmerken van Ado collecties

De gordijnstoffen van Ado zijn kleurecht, wasbaar en zo goed als krimpvrij, zelfs na meerdere malen wassen. Daarbij zijn ze brandvertagend en is er keuze uit transparante en ondoorzichtige stoffen. Ook de esthetiek ontbreekt niet; er is keuze uit diverse patronen of eenkleurige stoffen. Wat past het beste bij uw ruimte?

Vanwege de hoge kwaliteit zijn de gordijnen erg duurzaam. Daarbij beschikken sommige gordijnstoffen ook over een verzwaringskoord.

Assistentie nodig?

De services van deprojectinrichter zijn allemaal gefocust op het samenstellen en onderhouden van diverse projectinterieurs. Onze experts bieden een helpende hand bij het selecteren van de juiste producten uit ons assortiment die een toegevoegde waarde hebben in uw interieur. Daarbij ontfermen wij ons over de logistieke vraagstukken met onze dpi-services. Ontdek daarnaast onze onderhoudsservices, bestaande uit circulair onderhoud en reiniging; hierdoor gaat uw projectinrichting nog langer mee. Dat is wel zo fijn, toch? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Contact met ons opnemen?

Bent u nieuwsgierig naar de Ado collecties of de diensten van deprojectinrichter? Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar met extra informatie, advies en een gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 88-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com.

Series