Akomo

Akomo is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het bieden van een akoestische oplossing in combinatie met verlichting.  

Lees meer

1 / 1

De uitgebreide collectie van Akomo akoestische producten is toepasbaar in verschillende kantoren, vergaderruimtes, collegezalen, restaurants, hotels, theaterzalen, atriums, enz. 
De fraai vormgegeven objecten van Akomo zijn gemaakt van topklasse akoestisch schuim met een hoge absorptiewaarde. Dit betekent dat geluid optimaal wordt geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd om zo de juiste akoestiek in de ruimte te creëren. 

Door het werken in open ruimtes kan de akoestiek wel eens niet optimaal zijn. Hierdoor zijn er verschillende akoestische oplossingen te vinden, zoals akoestisch behang, panelen of akoestische kasten en banken. Akomo geeft de akoestische oplossing een extra dimensie door er verlichting aan toe te passen. Zo heb je 2 producten in 1. 

Over Akomo 

Akomo maakt gebruik van de meest moderne LED-verlichting, premium akoestisch absorptieschuim, hoogtechnologische productiemethoden en modern ontwerp. Hierdoor biedt Akomo de perfecte oplossing aan op alle gebieden van verlichting en geluidsregeling. 

Door de vele mogelijkheden die worden gegeven bij de producten van Akomo heeft u de totale vrijheid om uw eigen akoestische oplossing te creëren. 

Het assortiment van Akomo 

  • Akoestische wandpanelen 
  • Akoestische plafondpanelen 
  • Akoestische verlichting 

Meer informatie over Akomo?   

Wilt u meer informatie over de akoestische verlichting van Akomo, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend om de akoestische producten te zien van Akomo. 

Series