Bic Carpets

Bic Carpets uit België is een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen van originele oplossingen voor uw vloeren. De tapijten en karpetten worden geapprecieerd om hun creativiteit, originaliteit en flexibiliteit. De geweven designtapijten geven een uniek, persoonlijk en comfortabel zicht aan elk interieur.

Architecten en interieurontwerpers passen ze frequent toe in kantoren, ontvangstruimten, winkelcomplexen, hotels, vergaderruimten en zelfs in vliegtuigen.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Projecttapijten
  • Tapijttegels
  • Tapijtstroken
  • Karpet

Geschiedenis

Bic Carpets is opgericht in 1956 en levert sindsdien een persoonlijke service en hoge kwaliteitsproducten aan. Bic Carpets staat internationaal bekend voor zijn  hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten. De tapijten worden vooral volgens de Wilton methode gewoven en via handtufting. Vanwege de veelzijdigheid van deze methodes zijn deze in het speciaal een oplossing voor binnenhuisarchitecten en decorateurs.

De tapijten van het bedrijf zijn te vinden in de meest exclusieve ruimtes. Denk aan luxejachten, ambassades, hotels, directiekantoren en luxueuze panden.De tapijten worden aangepast aan de nieuwste interieur trends. Waarbij design en kleur een grote rol spelen aan de sfeer binnen uw omgeving.

Bic Carpets wordt erkend voor zijn expertise, creativiteit en innovativiteit en heeft hierom meerdere prijzen in ontvangst genomen.

Belgische productie

Bic Carpets is gevestigd in België dat bekend staat als het centrum van de textielhandel. Het merendeel van de klanten komt uit Europa, via een groot netwerk bestaande uit: agenten, importeurs en dealers.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over Bic Carpets of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series