HomeBiegert en Funk

Biegert en Funk

Biegert en Funk kantooraccessoires waarbij alles draait om de 'tijd'. Het ontwerpbureau is opgericht door Marco Biegert en Andreas Funk en ontwikkelt producten en product toepassingen. Als tieners had het duo al het idee van een klok die de tijd presenteert zoals wij mensen er over praten: "het is...". Zo is uiteindelijk de Biegert en Funk QLOCKTWO ontwikkeld. Met het opzetten van de productie van de klok QLOCKTWO in een oude juwelenfabriek ging een lang verwachte droom in vervulling: het produceren van een eigen ontwerp klok welke inmiddels zo is aangeslagen dat de ontwerpers helemaal verbaasd zijn. 

Lees meer

1 / 1

Meer over Biegert en Funk 

  • De twee ontwerpers Marco Biegert en Andreas Funk begonnen dit hun Duitse label ‘Biegert en Funk’ in 2010 met de QLOCKTWO. 
  • Biegert en Funk hebben hun producten zo ontwikkeld dat deze zowel staand als aan de muur gebruikt kunnen worden. Ook zijn er verschillende kleuren en versies van de klok. Hierdoor is het in verschillende ruimtes te gebruiken, waaronder ook de keuken en slaapkamer. De klok (in de uitvoering Touch) beschikt namelijk ook over een wekker.  
  • Het label Biegert en Funk heeft al meerdere prijzen met hun beroemde ontwerp gewonnen, zoals de Red Dot Award, IF Design Award en de Gold Award van de Art Directors Club Europe. 

Informatie en contact 

Wilt u meer informatie over Biegert en Funk kantooraccessoires? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tevens kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook Biegert en Funk klokken bekijken in een van onze showroomvestigingen. 

Series