Bla Station - Gap

De Bla Station Gap collectie bestaat uit een opvallende stoel en bijpassende tafel die beiden stapelbaar zijn en ze zijn te gebruiken als restaurantmeubilair in uw bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheid. 
De opvallende gleuf (Gap), maakt het voor u mogelijk om de stoelen en tafels op een creatieve wijze te stapelen. Dat is ruimtebesparend en ideaal als u een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt. 

Lees meer
  • Bla Station Gap Chair stapelbare stoel
    Bla Station Gap ChairVanaf € 555,-

Varianten uit de Bla Station Gap collectie 

  • Gap stapelbare vierkante of ronde tafel 
  • Gap stapelbare stoel 

Over de ontwerpers van de Bla Station Gap Osko + Deichmann 

Sinds 2005 werken ontwerpers Blasius Osko en Olli Deichmann samen. 
De werken van Osko + Deichmann worden getoond in het Louvre (Parijs), Vitra Design Museum (Weil am Rhein en Berlijn), Cube Gallery (Manchester), MoMA (Berlijn), het Guggenheim Museum (Berlijn), Marta Herford, Design Museum Holon, Villa Necchi - Camera del Principe (Milaan). 

Over Bla Station 

Bla Station designmeubelen staan bekend om het eigentijdse design en hoogwaardig afgewerkt design meubilair voor kantoor. De oprichter, Börge Lindau, ontwierp zitmeubilair dat hij zowel mooi als functioneel vond. Met het zitmeubilair van Bla Station zet u de juiste toon en krijgt elke ruimte de functionaliteiten, die u daar graag zou willen zien. 

Ook deze meubelen in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de Bla Station Gap.