Bolon

Bolon is een Zweedse fabrikant van geweven vinyl designer vloeren. De geweven vinyl structuur is opvallend mooi, uitnodigend en uniek en heeft tevens zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen. Hetgeen bij projectmatige toepassingen vaak gewenst is in scholen, kantoren en openbare ruimten. Bolon vloeren voelen als een textiele vloer maar hebben de voordelen van een vinyl vloer.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Bolon

Ruim 60 jaar geleden had de Zweed Nils-Eklund het lumineuze idee om van textiel afval vloerkleden te maken. Nu, vele jaren later, zetten zijn kleindochters zijn idee voort echter heeft textiel plaatsgemaakt voor vinyl. Hun missie is Bolon neer te zetten als voorloper in de markt van vinyl geweven vloerbedekking, op het gebied van design, kwaliteit en te produceren met verantwoording voor behoud van milieu en omgeving. Ontwerp en productie van de algehele collectie vindt plaats in Zweden. De vinyl vloerbedekkingen hebben de uitstraling van textiel vloerbedekking zijn echter, slijtvaster, hebben een langere levensduur en kunnen nat gereinigd worden. Al deze eigenschappen maken dat een Bolon vloer uitermate geschikt is voor kantoor- en bedrijfsvloer.

Duurzame vinylvloeren van Bolon

Alle producten zijn ftalaat-vrij en zijn van begin tot het eind recyclebaar. Trends in de mode-en interieur industrie nauwlettend in de gaten gehouden op gebied van kleuren en patronen. Daarnaast vindt veel samenwerking plaats met grote ontwerpers, architecten en wereldbekende merken om elke keer weer een vernieuwende collectie uit te brengen. 

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Bolon. 

Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de vinylvloeren van Bolon. Bezoek één van onze showroomvestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Series