Bolon

Bolon is een Zweedse fabrikant van geweven vinyl designer vloeren. De geweven vinyl is esthetisch en heeft tevens zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen; hetgeen bij projectmatige toepassingen vaak gewenst is in scholen, kantoren en openbare ruimten. Bolon vloeren voelen als een textiele vloer maar hebben de voordelen van een vinyl vloer. Is dat niet fijn?

Lees meer

1 / 1

Over Bolon

Ruim 60 jaar geleden had de Zweed Nils-Eklund het lumineuze idee om textielafval te gebruiken om vloerkleden mee te ontwikkelen. Nu, vele jaren later, zetten zijn kleindochters zijn idee voort echter heeft textiel plaatsgemaakt voor vinyl. Ontwerp en productie van de algehele collectie vindt tot op de dag van vandaag nog steeds plaats in Zweden. Huidige trends in de mode- en interieurindustrie op het gebied van dessins en kleur komen terug in hun assortiment.

Kernwaarden van Bolon

De missie van Bolon is om zichzelf te positioneren als voorloper in de markt van vinylgeweven vloerbedekking op het gebied van design, kwaliteit duurzaamheid. Bolon produceert met verantwoording voor behoud van milieu en omgeving en hun producten zijn geheel recyclebaar. Daarnaast vindt veel samenwerking plaats met grote ontwerpers, architecten en wereldbekende merken om elke keer weer een vernieuwende collectie uit te brengen. 

Eigenschappen van Bolon collecties

De vinyl vloerbedekkingen hebben de uitstraling van textiel vloerbedekking zijn echter, slijtvaster, hebben een langere levensduur en kunnen nat gereinigd worden. Al deze eigenschappen maken dat een Bolon vloer uitermate geschikt is voor kantoor- en bedrijfsvloer.

Services van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter bieden we uiteenlopende services aan om u te helpen bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Met onze dpi-services ontfermen wij ons volledig over de installaties en het transport van uw meubels. Ook is de aanschaf van nieuwe meubels niet altijd nodig; met onze circulaire onderhoudsservices geniet u nog langer van uw meubels. Is dat niet fijn? Kijk voor meer informatie over al onze diensten op onze website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de services van deprojectinrichter of het assortiment van Bolon? Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de vinylvloeren. Bezoek één van onze showroomvestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com

Series