Bosse

Bij Bosse maken ze al sinds de jaren '60 hoogwaardige meubels. Ze begonnen met wandmeubelsystemen en sinds de jaren '90 maakt Bosse naam als pionier met een (akoestische) ruimte in een ruimte oplossingen in de open kantoren van toen en nu. Met het meubilair van Bosse bent u goed voorbereid op de toekomst. 

Lees meer

1 / 1

Geconcentreerd werken 

In de akoestische ruimtes van Bosse is het ideaal om geconcentreerd te werken. U bent afgesloten van kantoorgeluiden die tot geluidsoverlast kunnen zorgen. Daarnaast kunnen andere collega’s geconcentreerd werken wanneer u in de grotere ruimtes vergadert. Een echte win-win situatie dus.  

Ongestoord bellen in een akoestische belcel van Bosse 

Voor het voeren van lange of korte telefoongesprekken is een akoestische belcel een mooie oplossing. Mocht het gesprek wat langer duren, dan is er een zitmeubel in te plaatsen en is de belcel voorzien van een plankje om een laptop op te plaatsen of een kladblok, zodat u tijdens het gesprek aantekeningen kunt maken. 

Inrichting naar eigen wens 

De akoestische boxen zijn naar eigen wens in te richten en standaard voorzien van verlichting en elektrapunten om bijvoorbeeld beeldschermen te plaatsen en eigen elektrische apparaten, zoals telefoon of laptop op aan te sluiten. Daarnaast kunt u kiezen voor vaste banken en tafels of juiste losse stoelen. Laat u adviseren door onze experts over de vele toepassingsmogelijkheden van deze akoestische producten van Bosse. 

Made in Germany 

De meubelen van Bosse worden handgemaakt in Höxter, het hart van Duitsland. Ze staan garant voor hoge kwaliteit en stellen hoge eisen aan hun meubilair. 

Ons assortiment van Bosse 

  • Akoestische belcellen 
  • Akoestische ruimtes 

Meer informatie over Bosse? 

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een akoestische ruimte te werken of te bellen? Dat kan! In onze vestigingen zijn meerdere akoestische belcellen of boxen aanwezig, zo ook van Bosse. Mocht de investering te groot zijn om in één keer te voldoen, dan kunt u het meubilair van Bosse ook leasen. 

Series