Bruunmunch - Emo

Bruunmunch Emo is een serie en bestaat uit een fauteuil en een bijpassende bank voor 2 of 3 personen. De zachte kussens van de bank en fauteuil nodigen je echt uit om plaats te nemen. Deze zitmeubelen van Bruunmunch zijn daarom uitermate geschikt als entreemeubilair, voor in de wachtkamer of andere openbare ruimtes. 

Lees meer
  • Bruunmunch Emo productfoto
    Bruunmunch Emo bank bankVanaf € 2.132,-
  • Bruunmunch Emo productfoto
    Bruunmunch Emo fauteuilVanaf € 1.225,-

Over de Bruunmunch Emo zitelementen 

  • De bank en fauteuil zijn te bekleden in diverse stofsoorten van Kvadrat (Remix, Re wool, Fiord, Melange nap, Lila, Hallingdat 65, Steelcut Trio 3 en Herlad 3) en de leercollectie van Sørensen (Nuance, Prestige, Dunes, Savenne, Shade en Royal Nubuck). Deze worden geadviseerd door Bruunmunch. Indien u een andere stofsoort of leer wenst, neem dan contact met ons op. 
  • Ontworpen door: Mika Tolvanen. 

Varianten uit de Bruunmunch Emo collectie 

  • Emo fauteuil 
  • Emo bank (2- of 3-persoons) 

Duurzaam design 

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De producten van Bruunmunch zijn gebouwd op een duurzame manier, zo ook deze zitmeubelen uit de Bruunmunch Emo collectie. 

Over Bruunmunch 

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout. 
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch.