Bruunmunch - PLAYchair

De Bruunmunch PLAYchair is een serie van stoelen in diverse uitvoeringen en tevens leverbaar als barkruk.
Deze zitmeubelen zijn ideaal toepasbaar als horecameubilair in uw bedrijfsrestaurant, kantine of café. 

Lees meer
 • Bruunmunch PLAYchair barkruk
  Bruunmunch PLAYchair barkrukVanaf € 342,-
 • Bruunmunch PLAYchair houten 4 poot stoel zijkant
  Bruunmunch PLAYchair stoelVanaf € 654,-

Over Bruunmunch PLAYchair zitmeubilair 

 • De stoelen en kruk zijn te bekleden in diverse stof- en leersoorten uit de collecties van Kvadrat en Sørensen. Dit is op advies van Bruunmunch. Andere stof gebruiken? Neem dan contact met ons op. 
 • Ontworpen door Bruunmunch & Claus C. Simonsen. 

Varianten uit de Bruunmunch PLAYchair collectie 

 • PLAYbar kruk (in diverse zithoogtes en uitvoeringen) 
 • PLAYtube (vierpoot stoel) 
 • PLAYswing (kruispoot stoel) 

Over de ontwerper: Bruunmunch & Claus C. Simonsen 

In 2014 startte Simonsen zijn samenwerking met Bruunmunch om nieuwe producten te creëren onder de naam Bruunmunch en Simonsen. De PLAYchair en LinK-tafel zijn de eerste resultaten van deze vruchtbare samenwerking. 
 
Claus C. Simonsen is een licentiearchitect van de School of Architecture in Aarhus en ontwerpt al verschillende jaren gebouwen, zowel in Denemarken als in het buitenland, meestal voor Henning Larsen Architects in Kopenhagen. Hij is echter altijd geïntrigeerd geweest door het ontwerpen van meubels en door Generous Design realiseerde hij zich dat potentieel. Claus C. Simonsen heeft meubels ontworpen voor merken zoals; Normann Copenhagen, Softline en Eilersen en lampen voor Frandsen Lighting. 

Ook dit zitmeubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de Bruunmunch PLAYchair.