Bruunmunch - Pump

De Bruunmunch Pump is verkrijgbaar als fauteuil, vaste bank of modulaire configuraties, waardoor je eenvoudig uit kan breiden. Daarom zijn deze zitelementen ideaal toe te passen in openbare ruimtes waarbij u voldoende zitplaatsen wilt creëren voor uw gasten of bezoekers. 

Lees meer
  • Bruunmunch Pump productfoto
    Bruunmunch Pump BankVanaf € 1.915,-
  • Bruunmunch Pump productfoto
    Bruunmunch Pump fauteuilVanaf € 1.261,-

Over de Bruunmunch Pump zitelementen 

  • De bank en fauteuil van de Bruunmunch Pump zijn te bekleden in diverse stofsoorten van Kvadrat en de leercollectie van Sørensen. Deze worden geadviseerd door Bruunmunch. Andere stof of leer? Neem contact met ons op. 
  • Ontworpen door: Peter Barreth. 

Varianten uit de Bruunmunch Pump collectie 

  • Pump fauteuil 
  • Pump modulaire bank met diverse onderdelen, zoals hoekstukken en middenstukken in diverse afmetingen. 

Duurzaam zitmeubilair

Bij het maken van deze high-end kwaliteit producten, zorgt Bruunmunch ervoor dat hun producten de tand des tijds doorstaan. Met hun producten hoeft u niet binnen slechts een paar jaar opnieuw meubels aan te schaffen, waardoor de wereldwijde afvalberg vermindert. De Bruunmunch Pump is gemaakt op een duurzame manier. 

Over Bruunmunch 

Bruunmunch werd in 2008 opgericht door twee jeugdvrienden Jacob Munch en Henrik Bruun uit Esbjerg, Denemarken. Samen vormen zij de naam Bruunmunch. De sleutelwoorden voor Bruunmunch zijn de kwaliteit, nauwkeurigheid en de liefde van hout. 
In augustus 2015 fuseerde Bruunmunch met Versus, ook uit Denemarken en gaan zij samen verder onder de naam Bruunmunch. 

Ook dit zitmeubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de Bruunmunch Pump.