Bulo

Bulo is een bedrijf dat als sinds 1963 kantoormeubelen maakt. Het begon met een ladeblok op wielen, ontworpen door Walter Busschop. Later wordt de collectie uitgebreid met tafels, kasten en complete werkplekinrichtingen om zo een heel kantoor in te kunnen richten. Ze werken met diverse ontwerpers, zoals Ann Demeulemeester, Bob Van Reeth, Annabelle d’Huart en Edouard François die veelal uit België komen, dit is immers de bakermat van Bulo. Ook werken ze met internationale ontwerpers zoals Hannes Wettstein en Jean Nouvel. 

Lees meer

1 / 1

Internationale showrooms 

In 1997 gaat Bulo de Noordzee over en opent de eerste showroom in het buitenland. Bij Butler’s Wharf, in de Engelse hoofdstad Londen, is de showroom te vinden naast het Design Museum, er is geen betere locatie te bedenken. Amsterdam, New York en Keulen volgen in de jaren erna als locaties voor showrooms van Bulo. 

Bulo is een echt familiebedrijf en inmiddels is de 3e generatie Busschop aan het roer komen te staan. Carlo Busschop wordt chief executive voor export en verzekert hiermee de toekomst van Bulo. 

Assortiment van Bulo 

  • Werkplekken 
  • Stoelen 
  • Tafels 
  • Opbergruimtes 

Meer informatie over Bulo?     

Wilt u meer informatie over de kantoormeubelen van Bulo, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om het kantoormeubilair te zien van Bulo. 

Series