Caracterr

Caracterr is een merk die zich specialiseert in gietvloeren. Hiervan is Leoxx de exclusieve dealer. Caracterr gietvloeren geven sfeer aan een ruimte, sterker nog, het laat elke ruimte excelleren. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Hierdoor is er een Caracterr vloer voor iedere ruimte.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Gietvloeren

Series

  • Nature
  • Smooth
  • Rough
  • Caracterr Raw

Onderhoudsgemak

De Caracterr vloeren zijn erg geschikt als het gaat om onderhoudsgemak, met name de Caracterr Smooth. Door het gladde en naadloze design is de vloer zeer gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor passen de vloeren voor ruimtes met strenge hygiëne eisen zoals: ziekenhuizen, scholen, winkels en voor op kantoren.

Wat betreft kleuren is er een breed aanbod aan felle en aardse kleuren. Elke vloer heeft daarin zijn eigen kleurenpalet in verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan de Caracterr Raw, een vloer die gespateld is, die speelt met schaduwen of de Caracterr Rough met een esthetische uitsraling. Zo krijgt uw ruimte de authentieke uitstraling die past binnen uw huisstijl.

Ecologische vloeren

De Nature gietvloeren van Caracterr zijn namelijk gemaakt van opgewaardeerde nevenstromen uit de voedingsindustrie. Maar naast dat deze producten gemaakt zijn van eco-vriendelijke materialen. Ook zijn de Caracterr Smooth gietvloeren gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, namelijk biopolymeren

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk Caracterr of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

 

Series