Caracterr

De Caracterr giervloeren geven sfeer aan een ruimte, sterker nog, het laat elke ruimte excelleren. Er is een Caracterr vloer voor ieder project. 

Lees meer

1 / 1

Caracterr gietvloeren 

De Projectinrichter onderscheid de volgende varianten gietvloeren in de Caracterr colelctie   

  • Caracterr Pure 
  • Caracterr Smooth   
  • Caracterr Rough 
  • Caracterr Raw 

Deze twee termen spreken al enigszins voor zich: ze tonen aan met wat voor type vloer van u te maken heeft. De Caracterr Pure lijn staat geheel in het teken van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De Nature gietvloeren van Caracterr zijn namelijk gemaakt van opgewaardeerde nevenstromen uit de voedingsindustrie. Maar naast dat deze producten gemaakt zijn van eco-vriendelijke materialen, hebben ze ook allemaal aardse kleuren en patronen. Door dit type gietvloer binnenshuis te implementeren, krijgt uw ruimte een authentieke uitstraling.    

Ook is er de Caracterr Smooth lijn. Deze lijn is uitermate geschikt als het gaat om onderhoudsgemak. De vloer heeft een glad en naadloos design, waardoor deze zeer gemakkelijk schoon te maken is. Qua gebruik dus erg praktisch en daarom goed geschikt voor in ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoren en winkels. Daarbij vergeelt deze gietvloer niet. Tevens zijn de Caracterr Smooth gietvloeren gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, namelijk biopolymeren. Wat betreft de kleuren heeft men een zeer brede keuze, de Smooth gietvloeren zijn zowel in zeer felle, als aardse kleuren beschikbaar.   

Over dit merk  

Bij ieder ontwerp van Caracterr is gedacht aan de CO2-uitstoot. Deze wil het bedrijf zo laag mogelijk houden, dat is ook één van de redenen waarom de producten een lange(re) levensduur hebben. De gietvloeren uit de Caracterr collectie zijn geregistreerd onder de norm EN 13813.   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Caracterr gietvloer in uw ruimte? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Series