Levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen

De tijd dat er na een aantal jaren een geheel nieuwe inrichting werd aangeschaft ligt ver achter ons. Het is net als met een auto, bij goed onderhoud gaat de heilige koe aanmerkelijk langer mee! Wij bieden u levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen. 

Tara Veer

Meer info over levensduur verlengend onderhoud?

Om uw interieur in topconditie te houden verzorgen wij een periodieke onderhoudscheck. Tijdens de check wordt het meubilair gecontroleerd op staat en functionaliteit. Werkt alles nog naar behoren (denk aan bewegende delen) en zijn er schades aan het meubilair. Ook garantiegevallen worden vastgelegd en hersteld.

We geven u advies om het meubilair weer in goede staat te brengen. Denk hierbij aan het lakken of beitsen van houten delen van meubilair of het specialistisch reinigen of vervangen van gestoffeerde delen. Door proactief onderhoud te plegen verhoogt u de kwaliteitsbeleving van uw interieur en hebben uw medewerkers altijd een optimaal functionerende werkplek en -omgeving. Hierdoor zal uw interieur beter geschikt zijn voor toekomstig hergebruik binnen of buiten uw organisatie en stimuleert u de circulaire economie. 

Onze diensten op een rij

Circulaire dienst levensduur verlengend onderhoud kantoormeubilair

Waarom levensduur verlengend onderhoud?

U investeert veel in uw interieur en op de dag van oplevering staat alles er perfect bij voor uw medewerkers. Echter door dagelijks gebruik kan uw interieur verarmen, vervuilen en beschadigen. Ook loshangende bekabeling is vaak een bekend beeld na verloop van tijd. Om uw interieur in topconditie te houden is goed onderhoud belangrijk! Niet alleen technisch onderhoud, maar ook het schoonhouden is van groot belang voor de levensduur. Vaak worden dagelijks de bladen van werkplekken schoon gemaakt, maar de stalen delen, kabelgoten, bureaustoelen en hardware worden overgeslagen. Deze zijn een bron van bacteriën, virussen en rond vliegende stofdelen.

Meer informatie over levensduur verlengend onderhoud?

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor levensduur verlengend onderhoud van uw kantoorinrichting? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u op kantoor of in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Groningen, Rotterdam en Oostzaan.

Tara Veer

Meer info over levensduur verlengend onderhoud?

Niels Metzelaar

Meer info over levensduur verlengend onderhoud?