Circulaire diensten

De Projectinrichter hecht veel waarde aan het milieu en behoud van een gezonde en leefbare leefomgeving voor ons en toekomstige generaties. De circulaire economie is één van oplossingen voor het groeiende probleem van een schaarste aan grondstoffen. Hier spelen we op in door u diverse circulaire diensten aan te bieden dat ervoor zorgt dat uw kantoormeubelen en ook projectstoffering langer meegaan en wanneer u wel van kantoorinrichting wilt veranderen zorgen we voor geschikt meubilair dat voldoet aan onze eisen van circulariteit.

%%BLOCK_2%%

Diensten om uw kantoor zo duurzaam en circulair in te richten

Vanuit de visie dat bestaande materialen van kantoormeubilair uitstekend ingezet kan worden om grondstofwinning en afval terug te dringen hebben we een pakket aan diensten ontwikkeld om duurzaam en circulair inrichten praktisch en makkelijk te maken voor onze klanten. U kunt hierbij denken aan:

Circulaire producten

Naast onze diensten bieden we een breed en ruim assortiment aan hoogwaardig circulair meubilair, zoals stoelen, tafels of banken. Deze zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) en laat zien hoe het product tot stand is gekomen en hoe de levenscyclus verloopt aan de hand van een LCA (levenscyclusanalyse).
Ook bieden we een ruim assortiment aan nieuw meubilair waar De Projectinrichter een retourname en restwaarde op kan garanderen.   

Wilt u gebruik maken van onze circulaire diensten?

Nodig onze specialisten uit voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden van onze circulaire diensten.