Coalesse

Bij Coalesse staat een mensgericht kantoor centraal. Denk hierbij aan meubilair dat past in moderne kantoren waar het thuisgevoel steeds vaker wordt toegepast. Het is bewezen dat wanneer medewerkers zich in een prettige werkomgeving bevinden, zij ook beter presenteren. De tijden van vaste werkplekken en kantoorruimtes in hokjes is voorbij en met de meubelen van Coalesse zorgt u voor een prettige werkomgeving. 

Lees meer

1 / 1

Samenwerken 

Collega's komen samen op kantoor om te werken en met name samen te werken. Door kennis te delen en informatie te delen ontstaat een goede werksfeer. Dan is het wel prettig om passend meubilair te plaatsen dat dit faciliteert. Coalesse heeft een uitgebreide collectie van meubelen die prima in dit concept passen. Van vergadertafels en bijpassende vergaderstoelen tot aan loungeplekken om op een ontspannen manier met een collega van gedachte te wisselen. 

Gezond werken 

Het komt steeds minder vaak voor dat u de hele dag op dezelfde plek uw werk doet. Door te kiezen voor het juiste meubilair in uw kantoor zijn medewerkers in staat om activiteit gerelateerd te werken. Is er een issue dat opgelost moet worden? Ga dan samen aan een staande tafel overleggen om tot een oplossing te komen. Coalesse heeft diverse statafels om dit mogelijk te maken. Wilt u langer vergaderen? Dan heeft Coalesse diverse vergaderstoelen in het assortiment voor elk budget. 

Duurzaam meubilair 

Veel producten van Coalesse zijn voorzien van een Environmenal Product Declaration. Hier is goed te zien hoe het product is gemaakt en of het te recyclen is. Zo weet u zeker dat het meubel duurzaam tot stand is gekomen. 

Assortiment van Coalesse 

  • Stoelen 
  • Krukken 
  • Fauteuils 
  • Banken en  
  • Tafels 

Meer informatie over Coalesse? 

Wanneer u meer informatie wenst over de vele toepassingsmogelijkheden van de uitgebreide meubelcollectie van Coalesse, neem dan contact op met onze experts of bezoek onze showrooms. 

Series