Comatters

Comatters biedt een assortiment van meubels en accessoires aan om de optimale werkomgeving te creëren. “Ontdek hoe een goede werkomgeving het verschil kan maken”, verkondigt het merk. De juiste werkomgeving en meubelen zorgen namelijk voor een goede sfeer, maar ook voor een hogere productiviteit en minder ziekmeldingen. Het uitgebreide assortiment aan producten is gericht op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit en zorgt zo samen voor een verhoging van de algehele kwaliteit van uw bedrijf.

Lees meer

Solide samenwerkingen met toonaangevende spelers

Comatters werkt op het gebied van elektrificatie van werkplekken samen met merken zoals Ratio, Zens en Bachmann. Voor de accessoires om uw werkomgeving mee te optimaliseren, worden merken zoals Dataflex, Filex en Humanscale ingeschakeld. Door het inzetten van en samenwerken met meerdere toonaangevende merken, kan Comatters klanten blijven verrassen.

Assortiment van Comatters

  • Elektrificatie
  • AV-bekabeling
  • Monitorarmen
  • CPU-houders
  • Kabelgeleiding

Een prettige werkomgeving voor iedereen

Bij Comatters gelooft men in een prettige werkomgeving waarin iedereen goed kan functioneren. Daarom specialiseert het merk zich sinds 2003 in het verbeteren van deze omgevingen. Dit gaat verder dan kabels ordenen; de expertise van dit merk in kabelmanagement, wordt aangevuld met montage, installatie, IT-verhuizingen, migraties en werkplekreiniging. Een prettige werkomgeving is namelijk essentieel voor iedereen.

Series