Commercieel Medewerker Binnendienst Rotterdam

Word je er heel gelukkig van als je alles tot in de puntjes mag regelen voor klanten? Heb je affiniteit met kantoorinrichting? Dan horen we graag snel van je, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Rotterdamse Binnendienst.

Over ons

Deprojectinrichter is één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland. Met een indrukwekkend portfolio van ruim 250 merken, waaronder Steelcase, Kvadrat, Vitra, Hay en Herman Miller, zijn we dagelijks bezig met het creëren van toekomstgerichte, duurzame, vitale en inspirerende werkomgevingen. En met opdrachtgevers als architecten, projectbureaus en andere zakelijke klanten is geen enkele dag hetzelfde.

Natuurlijk wil je ook weten met wie je gaat werken. In onze Rotterdamse showroom werk je veelal samen met mede Commercieel Binnendienst Medewerkers Imme, Rosa en Lotte. Frits is onze expert op het gebied van projectstoffering. Tara, Pieter en Nicky zijn als Accountmanagers verantwoordelijk voor het klantbestand. Karianne is als Manager Operations je leidinggevende en stuurt het complete Binnendienst team aan.

Wat ga je doen

Als Commercieel Binnendienst Medewerker krijg je een cruciale rol binnen ons team. Je bent verantwoordelijk voor het complete orderproces: van offreren, bestellen en leveren tot aan factureren en de commerciële nazorg. Jouw inzet en betrokkenheid spelen een directe rol in het vergroten van de tevredenheid van onze klanten. Benieuwd naar hoe een gemiddelde dag eruitziet? Check je agenda hieronder.

Dit ben jij

Een positieve teamspeler die het leuk vindt om zich in een project vast te bijten dat van begin tot eind te begeleiden. Iemand die stevig in zijn (of haar) schoenen staat en die goed de balans kan bewaren tussen hard werken en een lolletje op de werkvloer. Ervaring met (kantoor)meubilair en/of projectstoffering is een waardevolle pré, maar als jij leergierig bent en qua persoonlijkheid helemaal bij ons past dan leren we je graag de fijne kneepjes van het vak.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij deprojectinrichter gaan we voor de beste werkomgeving voor onze klanten. Zelf moeten we daarin natuurlijk het goede voorbeeld geven. Je krijgt daarom alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren (en een kantoor waarbij je je werkplek kunt kiezen naargelang je werkzaamheden). Toffe beurzen, cursussen en andere mogelijkheden om te groeien horen ook in dit pakket thuis. Hybride werken en gezonde lunches op je kantoordagen zijn voor ons vanzelfsprekend; net als een betrokken manager die jou voorop stelt.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging?

Als je na het lezen van deze vacaturetekst staat te popelen om kennis te maken en bij ons aan de slag te gaan, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar karianne@deprojectinrichter.com. Voor eventuele vragen kun je ook contact opnemen met Karianne via 06-12501448.