Concepten

Voor de verschillende concepten zijn verschillende inrichtingen mogelijk. Denkt u maar eens aan Activity Based Working, ook wel Activiteit Gerelateerd Werken genoemd. Bij de keuze van uw activiteit kiest u de ruimte en passende inrichting die deze activiteit tot uitvoering kan brengen. Tegenwoordig werken we steeds vaker vanuit huis of wisselen we dit af met werken op kantoor. Dit wordt ook wel hybride werken genoemd. Ook hier kunt u uw inrichting zo aanpassen dat u effectief en efficiënt uw werkzaamheden uit kunt voeren.

Scrum Agile werken inrichting kantoor

Activity Based Working 

Een goede manier om medewerkers ‘happy en healthy’ te houden is door te werken met het concept Activity Based Working. Dit houdt in dat je per activiteit de juiste werkomgeving opzoekt. Heeft u in uw werkomgeving actief gerelateerd werken geïntegreerd? Dan stimuleert dit uw werknemers om meer te bewegen en zich intern te verplaatsen. De tijd van zittend werken op één plek is verleden tijd! 

Thuiskantoor 

Thuis werken kent vele voordelen:

We doen het steeds vaker en om gezondheidsklachten, zoals RSI en rugklachten, te voorkomen adviseren we u dat uw thuiskantoor voldoet aan de juiste eisen. Werkgevers stellen daarom steeds vaker een budget beschikbaar om de juiste kantoormeubelen te kopen voor een thuiskantoor. 

Advies over het inrichten van uw werkplek volgens verschillende concepten? 

Bekijk hier alle mogelijkheden voor de inrichting van diverse concepten, zoals activity based working of uw thuiskantoor. Uiteraard kunt u ook langskomen in één van onze showrooms voor persoonlijk advies en uitleg.