Cotap

Cotap is een merk dat gespecialiseerd is in vloerbedekkingen. Momenteel ligt de focus op het aanbieden van PVC-stroken, laminaat, karpet, vinyl, parket en vloertoebehoren. Cotap levert vloeren aan diverse woninginrichters, parketzaken en grote retailformules in Nederland en zet hun concepten neer onder hun eigen merken: Ambiant, Floorlife, Co-pro, vtwonen en private labels in de markt.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • PVC-stroken dryback
  • PVC-stroken click
  • Laminaat
  • Karpet
  • Vinyl
  • Parket
  • Vloertoebehoren

Geschiedenis

Cotap werd 80 jaar geleden opgericht in IJsselmuiden door de broers: Jaap en Klaas Bakker. Op dat moment houden zij zich bezig met produceren van biezen matten waarbij het assortiment uiteindelijk werd uitgebreid met stoelzittingen en vloerbedekkingen. In de tweede generatie werd de focus vooral gelegd het maken en verkopen van tapijten. Dit werd in derde generatie verbreed naar een divers assortiment van: pvc-stroken, laminaat, parket, vinyl, karpet en vloertoebehoren.

Tegenwoordig is Cotap als vloerengroothandel gevestigd in dé tapijtstad van Nederland: Genemuiden. Momenteel verzorgt Cotap ook voor een groot deel zijn eigen vervoer en worden de vloeren door eigen chauffeurs geleverd voor een persoonlijke service.

Full service

Cotap is als full service groothandel altijd bezig met de ontwikkeling van vloerencollecties die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving van de klant. De behoefte van de klant wordt constant getest en vertaald naar hun vloeren.

Daarnaast heeft het bedrijf een eigen logistiek centrum. Met deze service streven zij naar de meest snelle en effectieve levering van de producten. Bovendien vindt Cotap het belangrijk om te zoeken naar duurzame oplossingen binnen de organisatie en de productie voor een beter klimaat.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het merk Cotap of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series