Danskina

Met de tapijten van Danskina tovert u eenvoudig uw ruimte om tot een aangename plek met een huiselijke sfeer. Deze tapijten scheppen een ambiance van comfort en huiselijkheid. Dit is ideaal voor onder andere bedrijfsruimtes, waar werknemers positief gestimuleerd worden met een huiselijke sfeer op kantoor. Wie wil dat nou niet?

Lees meer

1 / 1

Over Danskina

Danskina werd opgericht in Nederland in 1973. Hun erfgoed aan expertise is wat hedendaags wordt toegepast op het ontwerpen van hun collecties. Hun designs zijn innovatief en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Daarbij zijn het pioniers als het gaat om nieuwe weeftechnieken en blijven zij zich daarin verder ontwikkelen. Danskina is een bekende naam onder interieurprofessionals.

Kernwaarden van Danskina

Bij Danskina wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, stijlvolheid en functionaliteit. Met hun expertise creëren ze hoogwaardige collecties die stijlvol zijn maar hun functionaliteit niet verliezen. Daarbij is innovatie belangrijk, aangezien ze blijven ontwikkelen en zoeken naar innovatieve weeftechnieken om hun collecties steeds weer te verbeteren.

Eigenschappen van het Danskina assortiment

Het assortiment van Danskina heeft een karakteriserend design, wat een huiselijke sfeer uitstraalt. Ze vormen een echte blikvanger in uiteenlopende ruimtes en zijn veelal geschikt voor commercieel gebruik. Belangrijk om op te letten is dat niet alle Danskina producten geschikt zijn voor trap en corridor toepassingen of intensief gebruik met zwenkwielen.

Diensten van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter kunt u terecht met prangende vragen over uw projectinterieur; of het nu gaat om het samenstellen of onderhouden ervan. Met onze dpi-services ontnemen wij u graag alle zorgen omtrent transport en montage. Dat is fijn, toch? Of vraag een gepersonaliseerd onderhoudsadvies aan zodat u zo lang mogelijk van uw projectinterieur kan genieten. Wist u dat het met circulair onderhoud niet direct nodig is om nieuwe meubels aan te schaffen? Dat scheelt weer! Voor meer informatie over de services van deprojectinrichter verwijzen wij u door naar onze website. Contact met ons opnemen kan natuurlijk ook.

Interesse?

Heeft u interesse in de collecties van Danskina of de diensten van deprojectinrichter? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Bereik ons tijdens werkdagen via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.

Series