Deprojectinrichter neemt FS Kantoorinrichting over

De bekende kantoorinrichter “De Projectinrichter B.V.” heeft een volgende stap genomen op weg naar een landelijk netwerk van vestigingen. Het bedrijf, met vestigingen in Purmerend en Rotterdam, maakt de overname bekend van FS kantoorinrichting B.V. uit Bergeijk. 
De Projectinrichter was al enige tijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat en FS kantoorinrichting past qua locatie, assortiment, mentaliteit en structuur naadloos in het plaatje dat de eigenaren van De Projectinrichter voor ogen hebben. 

Rimmer aan het woord

Rimmer aan het woord

“FS kantoorinrichting is exact het soort bedrijf waar wij naar op zoek zijn. Gedreven mensen, echte kantoorinrichters, die heel goed begrijpen dat de klant altijd op nummer één staat. Wij leveren producten maar concentreren ons vooral op de aan die producten te koppelen diensten en toegevoegde waarde. FS kantoorinrichting past uitstekend in ons denken. Wij gaan dan ook niets veranderen bij de organisatie. Alleen zaken waarvan we allemaal vinden dat ze bijdragen aan verbetering implementeren we. Dat zal vooral op het gebied van IT en assortiment zijn”.

Rimmer StumpelAmbassadeur

Toekomstplannen

Fer Smolders, die besloot tot verkoop van het door hem opgerichte FS kantoorinrichting, is blij met de overname. “Ons bedrijf draait erg goed en had de afgelopen jaren groeicijfers van 50 en 60 %. Onder de vleugels van De Projectinrichter kan FS snel stappen maken om de flinke groei te continueren. De afgelopen 12 jaar is een prachtige periode geweest waarin FS is uitgebouwd tot het bedrijf wat het nu is. Tot 1 januari 2020 blijf ik betrokken bij FS. Daarna sta ik open voor nieuwe uitdagingen”. 

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair met een breed assortiment dat via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een uitgekiend pakket aan diensten en financieringsmogelijkheden. DPI heeft vestigingen in Purmerend, Rotterdam en Bergeijk. 

Stumpel en Veer hebben, door de kansen die zij met name zien bij middelgrote bedrijven en organisaties, nog meer plannen met DPI. 

Stumpel: “Bedrijven willen één partij  die hun volledige inventarisbeheer op zich neemt. Veranderingen bij onze klanten gaan op dit moment zo snel, dat het optimaal faciliteren van hun bedrijfsprocessen van steeds groter belang wordt. Het helpt dan enorm dat de dienstverlener die deze zaken faciliteert ‘één gezicht heeft’.”

Men vindt het prettig om te weten en te ervaren dat de dienstverlenende partij niet vanuit een onpersoonlijk hoofdkantoor wordt aangestuurd, maar vanuit de regio met veelal lokale mensen. We zijn dan ook op zoek naar meer locaties, in Nederland, maar ook over de grens. 

FS kantoorinrichting BV is in het traject begeleid door Rob Bierens van HKB.