Deblick

Met de veelzijdige meubelen uit de collectie van Deblick weet u zeker dat uw medewerkers de mogelijkheid hebben om prettig te werken. Of dit nu alleen is of in een team. Deblick maakt meubilair om ongestoord te bellen, werken of ontmoeten en staan bekend om onder andere hun Cubes. Deze ruimte in een ruimte zorgen voor rust voor de omgeving. 

Lees meer

1 / 1

Optimaal aan de slag 

Om het beste uit uw medewerkers te halen is een prettige werkomgeving een vereiste. Of dit nu thuis of op kantoor is. Zeker wanneer uw collega's op kantoor zijn willen ze niet gestoord worden door telefoongesprekken of enthousiaste brainstormsessies verderop in de ruimte. Met de akoestische producten van Deblick biedt u een ruimte in een ruimte om daar te telefoneren of samen te komen en te overleggen of om juist geconcentreerd te werken. De Cubes van Deblick weten de rust te brengen die voor de activiteiten in die ruimtes nodig zijn.  

De vele voordelen van meubilair van Deblick 

  • Akoestische ruimtes zijn naar eigen wens in te richten 
  • Binnen- en buitenkant kunt u voorzien van unieke of bedrijfsprints 
  • Geen verbouwing nodig, ruimte is in 1 dag geplaatst 
  • Deblick akoestische boxen zijn makkelijk te verplaatsen 
  • Overige akoestische oplossingen, zoals wandpanelen, zijn ook naar eigen wens te ontwerpen 

Een prettige werkomgeving is voor alle partijen fijn. Medewerkers gaan met plezier naar hun werk en werkgevers zien blije en productieve medewerkers die vitaal zijn. Dan is een goede akoestiek echt een must. Wist u dat ziekte of uitval van medewerkers veroorzaakt kan worden door geluidsoverlast? Dat is te voorkomen met de vele akoestische oplossingen van Deblick.

Advies over Deblick?

Bij De Projectinrichter geven we u graag advies over de vele toepassingsmogelijkheden van de juiste akoestische oplossingen, zoals de Cubes van Deblick. Bovendien hebben we een eigen montageteam dat de ruimtes bij u monteren en installeren, zodat u ze meteen kunt gebruiken. Hoe fijn is dat? 

Series