Directiemeubilair

Elke directiekamer wenst een andere uitstraling. Een grondig en gedegen advies omtrent uw directiemeubilair is hierbij van essentieel belang. Ook uw wensen voor het directiekantoor kunnen wij vertalen naar de juiste uitstraling en inrichting.

Het juiste directiemeubilair voor uw werkomgeving

Directiemeubilair moet uitstraling hebben en voor iedereen is dit verschillend. Soms is het comfort en luxe en soms is het straks en eigentijds. De getoonde werkplekken kunnen vaak een hele andere uitstraling krijgen door bijvoorbeeld de kleur te wijzigen. Daarbij kunt u kiezen voor één serie waarmee de gehele directiekamer ingericht wordt. Wanneer er wordt gekozen voor een serie voor het inrichten van de directiekamer geeft dit een mooie samenhangende uitstraling. Wat past bij uw wensen, brengen onze experts graag in kaart. 

Bekijk ons aanbod directiebureaus
Meerten Castelijns

Expert in de regio

Ook een complete directiekamer op maat?

Deprojectinrichter biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden voor uw directieruimte. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen van de juiste directiemeubels. Maak via onderstaand formulier een afspraak en kom langs in één van onze showrooms.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.