Directiemeubilair

Elke directiekamer wenst een andere uitstraling. Een grondig en gedegen advies omtrent uw directiemeubilair is hierbij van essentieel belang. Ook uw wensen voor het directiekantoor kunnen wij vertalen naar de juiste uitstraling en inrichting.

Nicky Gieskens accountmanager

Onze expert voor directiemeubilair

Directiemeubilair moet uitstraling hebben. Voor iedere klant is dit verschillend. Soms is het comfort en luxe en soms is het straks eigentijds. De getoonde werkplekken kunnen vaak een hele andere uitstraling krijgen door bijvoorbeeld de kleur te wijzigen. Daarbij kunt u kiezen voor één serie waarmee de gehele directiekamer mee ingericht wordt. Wanneer er wordt gekozen voor een serie voor het inrichten van de directiekamer geeft dit een mooie samenhangende uitstraling. Een serie directiemeubilair bestaat uit meerder onderdelen.

Combinaties maken met verschillende directiemeubelen

Niet elke directiekamer hoeft te worden ingericht met een samenhangende serie. Soms is het combineren van verschillend kantoormeubilair ook erg leuk en zo kan er ook meubilair hergebruikt worden. De Projectinrichter biedt een keuze uit meer dan 200 merken, zodat er altijd wel een combinatie te maken is.

Directiemeubilair voor de directiekamer

Diverse soorten kantoormeubelen

Het meubilair voor directiekamers bestaat uit:

De uitstraling kan variëren van hip en apart tot chique en klassiek. Er zijn verschillende bladvormen en maten vergadertafels of boardroomtafels bestaande uit verschillend materiaal. De directiebureaus zijn leverbaar in het hout, met een HPL toplaag en zelfs bekleed met leer.

De meeste meubels hebben een zeer fraaie en luxere vormgeving speciaal voor directie en het management.

Directiemeubilair met een directiebureau

Ook een complete directiekamer op maat?

De Projectinrichter biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden voor de directiekamer. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen van de juiste directiemeubels. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.

Pieter van Woensel

Onze expert voor directiemeubilair

Onze expert voor directiemeubilair