Dock Four

Dock Four is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in de gemeente Nunspeet in de provincie Gelderland. Het is hier waar zij sinds 2015 actief zijn en in hun eigen atelier stijlvolle en functionele wandpanelen ontwikkelen, de Dock Four Stylpads. Het idee is ontstaan doordat er nog geen goede oplossing op de markt voor handen was om wanden en muren te stylen waarbij design en functionaliteit samengaan. 

Lees meer

1 / 1

Modulair wandsysteem voor elke kantoorruimte

De wandpanelen van Dock Four dragen de naam Stylepad. Het is een modulair systeem wat naar eigen wens samengesteld kan worden en zeer geschikt is voor zowel de woning- als de projectmarkt. De wandpanelen maken het mogelijk om elke kale en onbenutte muur of wand mooi te maken en onderdeel te maken van uw inrichting.  
Dit kan voor elke ruimte, voor uw thuiswerkplek maar ook op kantoor of in elke denkbare openbare ruimte als een school of wachtruimte in het ziekenhuis of andere gezondheidsinstelling.
Zo maakt u van de saaie muur of wand in uw bedrijfsentree of bij uw receptie, de vergaderruimte of voor op elke werkplek in uw kantoorpand een echte blikvanger, die naast uniek ook nog eens heel functioneel is! De Stylepads zijn leverbaar in diverse kleuren, patronen en materialen, zodat u altijd een wandpaneel naar wens kunt creëren, passend bij elk interieurconcept of stijl.

Winnaar prestigieuze designprijs - GIO AWARD

In november 2018 heeft Dock Four voor haar Stylepad de prestigieuze GIO designprijs voor de beste vormgeving in ontvangst mogen nemen. Van de 33 genomineerden was Dock Four de gevierde winnaar. 

Duurzaam en circulair

De Stylepads zijn vervaardigd van duurzaam MDF en wordt geleverd met FSC Contoled Wood certificaat. De Stylepads zijn makkelijk opnieuw te gebruiken door nieuwe bekleding toe te passen en alle materialen her te gebruiken. Ook zijn de Functionals makkelijk te wisselen en circulair te gebruiken.De retourstroom aan wandpanelen wordt volledig gedemonteerd ten behoeve van maximaal hergebruik van alle materialen.
Dit circulaire proces wordt ten uitvoer gebracht door het bedrijf Berber. Een bedrijf waar mensen werken met achterstand tot de arbeidsmarkt. Een mooi, sociaal en maatschappelijk initiatief. Ook past Dock Four gebruikte stoffen van legertenten en zeildoek toe voor de bekleding van de Stylepads, onderdeel van de zogenaamde Specials.

Series