Donkersloot

De collecties van Donkersloot omvatten tapijten en vloerkleden voor uiteenlopende ruimtes. Zo zijn sommige producten geschikt voor intensief gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor kantoorruimtes. Of ga voor een zachtere variant voor een comfortabel gevoel in een ontspanningsruimte. Met keuze uit een uitgebreid assortiment van Donkersloot zit er voor iedereen wel iets tussen. Welke past bij uw ruimte?

 

Lees meer

1 / 1

Over Donkersloot

Donkersloot is opgericht in 1990 en is sindsdien een toonaangevende fabrikant van tapijten en vloerkleden. Bij Donkersloot worden kwaliteit, innovatie en stijlvol design optimaal gecombineerd. Met een divers aanbod biedt de Nederlandse fabrikant oplossingen voor uiteenlopende interieurprojecten.

Normen en waarden van Donkersloot

Donkersloot zet zich sterk in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn niet alleen hun materialen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook de productie ervan. Daarnaast hecht Donkersloot veel waarde aan kwaliteit. Ze streven ernaar om met hun vakkundig- en nauwkeurigheid collecties de creëren waar klanten op de lange termijn van kunnen genieten. Daarbij creëert Donkersloot een divers assortiment met producten met verschillende kenmerken, zodat hun aanbod passende oplossingen bevat voor uiteenlopende ruimtes.

Kenmerken van Donkersloot collecties 

De collecties van Donkersloot kenmerken zich door diversiteit en functionaliteit. Zo bieden ze bijvoorbeeld tapijten met een hoger poolgewicht met een luxueuze en duurzame uitstraling. Daarbij zijn er tapijten en vloerkleden die in het bijzonder geschikt zijn voor intensief gebruik, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage door bijvoorbeeld zwenkwielen; ideaal voor kantoorruimtes dus!

Assistentie van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter denken we graag met u mee over het samenstellen en ontwerpen van uw projectinterieur. Met ons ruime aanbod aan producten kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor uw behoeftes voor uw ruimte. Onze experts geven u graag een passend advies. Daarnaast is onderhoud erg belangrijk; deprojectinrichter maakt daarom gepersonaliseerde onderhoudsadviezen. Of het nou gaat om reiniging of circulair onderhoud; het belangrijkste is dat u op de lange termijn kan genieten van uw projectinterieur. Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze website of neem contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse in de diensten van deprojectinrichter of in het assortiment van Donkersloot? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte. Bereik ons via  088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.

Series