Donkersloot

Donkersloot collecties bestaan uit tapijten en vloerkleden voor verschillende werkruimtes. Tapijten voor kantoorruimtes moeten geschikt zijn voor intensief gebruik. Maar in een ontspanningsruimte op kantoor is een zachte en comfortabele variant meer gewenst. Het uitgebreide assortiment van Donkersloot heeft voor ieder wat wils, dus laat u inspireren. 

Lees meer

1 / 1

Over Donkersloot

Donkersloot is opgericht in 1990 en is sindsdien een toonaangevende fabrikant van tapijten en vloerkleden. Bij Donkersloot worden kwaliteit, innovatie en een stijlvol design optimaal gecombineerd. Met een divers aanbod biedt deze Nederlandse fabrikant oplossingen voor uiteenlopende interieurprojecten voor elke werkruimte.

Maatschappelijk verantwoord

Donkersloot zet zich sterk in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn niet alleen de materialen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook de productie ervan. Daarnaast hecht Donkersloot veel waarde aan kwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om met vakkundigheid en nauwkeurigheid collecties te creëren waar klanten op de lange termijn van blijven genieten. Daarbij creëert Donkersloot een divers assortiment aan producten met verschillende kenmerken, zodat haar aanbod passende oplossingen bevat voor uiteenlopende ruimtes.

Divers en functioneel 

De collecties van Donkersloot kenmerken zich door diversiteit en functionaliteit. Zo biedt het merk bijvoorbeeld tapijten aan met een hoger poolgewicht, met een luxueuze en duurzame uitstraling. Daarbij zijn er tapijten en vloerkleden die in het bijzonder geschikt zijn voor intensief gebruik, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage door bijvoorbeeld zwenkwielen; ideaal voor kantoorruimtes waarin vaak en hard gewerkt wordt.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter denken we graag met u mee over het samenstellen en ontwerpen van uw projectinterieur. Met ons ruime aanbod aan producten kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor uw behoeftes en ruimte. Onze experts geven u graag een passend advies. Daarnaast is onderhoud erg belangrijk; deprojectinrichter maakt daarom gepersonaliseerde onderhoudsadviezen. Of het nu gaat om reiniging of circulair onderhoud; het belangrijkste is dat u op de lange termijn geniet van uw kantoorinterieur. Wij doen er in elk geval alles aan om u een zo optimaal mogelijke beleving te bieden!

Enthousiast geworden?

Heeft u interesse in de diensten van deprojectinrichter of in het assortiment van Donkersloot? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte. Bereik ons telefonisch via  088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.

Series