Homedutch process innovators

dutch process innovators

Activity Based Working is een revolutionair concept, waarbij men ervan uitgaat dat de werkzaamheden op dat moment bepalen welke ruimte het beste past. Voor dutch process innovators (toevallig ook DPI) mochten wij, samen met – en volgens het ontwerp van – architecte Sabine van der Ham van SVDH Design & Lights , de nieuwe werkomgeving van DPI volgens het Activity Based Working-principe realiseren.

Niels Metzelaar

Niels Metzelaar

Accountmanager | Amsterdam

Over het project

Volgens het activiteit gerelateerd werken-concept worden werkomgevingen ingedeeld in verschillende, naadloos op de werkzaamheden aansluitende, ruimtes. En dat is precies wat we, samen met Sabine, deden voor dutch process innovators. Met diverse werkplekken, vergaderruimtes, flexruimtes én sociale ruimtes (inclusief biljardtafel), volgde Sabine dit inrichtingsconcept tot op de letter.

Wij zoeken de beste match

We hebben meerdere projecten samen met Sabine op een fijne manier doorlopen. Toen dutch process innovators aangaf een professioneel ontwerp te willen, wisten wij wie we naar voren moesten schuiven. Voor dit project zochten we dus niet alleen de juiste match tussen het ontwerp van de architect en het meubilair, maar ook tussen klant en architect.

Over dit project

Opdrachtgever: dutch process innovators
Fotograaf: Techno Project
Architect: Sabine van der Ham (SVDH Design & Lights)
Uitgevoerd in: 2023
Over dit project