Extremis - Captains Chair

De Extremis Captains Chair is een collectie zitmeubelen bestaande uit een stoel en kruk. Deze zitmeubelen worden gekenmerkt door een brede kuip en bieden optimale zitcomfort. 

Lees meer
 • Extremis Captains Chair sledestoel
  Extremis Captains Chair stoelVanaf € 302,-
 • Extremis Captains Chair kruk
  Extremis Captains Chair KrukVanaf € 380,-

Comfortabele zitmeubelen

“Door de brede en comfortabele kuip lijkt het wel alsof je op zee dobbert, maar dan zonder zeeziek te worden.” -Dirk Wynants, CEO Extremis

De stoel doet meteen denken aan een kapiteinszit op een jacht. De stoelen bieden, vanwege de oversized kuip van de Extremis Captain Chair meubelen, een comfortabele zitbeleving voor elke lichaamsvorm. Hierdoor is het meubilair inclusief en is iedereen verzekerd van het ultieme zitcomfort. Binnen zijn de Captains Chair zitmeubelen zoal te gebruiken voor vergaderruimtes, werkplekken, maar ook lounges en wachtruimtes. De zitstoelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende onderstellen. Daarom kunt u de Extremis Captain Chair altijd aanpassen aan uw behoeftes.

Buitenkantoor

Als u op zoek bent naar zitmeubelen die ook buiten inzetbaar zijn is het Extremis Captains Chair zitmeubilair een goede optie. De Captains Chair stoelen zijn namelijk zeer geschikt voor buiten. Doordat de zitting kuipvormig is en een waterafvoeropening heeft blijft de zitting schoon. Wel adviseren we u het kussen te verwijderen bij vochtig weer.  Het kussen is ontworpen zodat het de ronde lijnen van de kuip volgt, waardoor deze niet van de stoel wegwaait. Dat betekent dat de Extremis Captains Chair stoel en barkruk bestendig zijn voor langdurig gebruik in alle weersomstandigheden.

Kenmerken van het Extremis Capitains Chair zitmeubillair 

 • De Extremis Captains Chair is verkrijgbaar in kleuren: zwart, wit papyruswit, verdigris, rietgroen en earth
 • Het optionele zitkussen is beschikbaar de kleuren: grey chiné, donkertaupe, marble, charcoal, bladgroen en rust
 • Opties onderstel: Slidingpoten van gegalvaniseerd staal of gepoederlakt staal. Geschikt voor binnen -en buiten | Houten poten van Jatoba hardhout met wit of zwart gepoederlakt onderstel | Andere mogelijkheden zijn: paw poten, rolling poten (alleen binnen) en swivel poten.
 • De Extremis Captains Chair kruk met sliding poten is leverbaar met vilten beschermvoetjes voor kwetsbare vloeren
 • Ontwerper: Fattorini+Rizzini+Partners

Varianten uit de Extremis Captains Chair collectie

 • Captains Chair stoel
 • Captains Chair kruk

Interesse?

Wilt u graag meubelen inzetten die ook weerbestendig zijn? Zodat u deze kunt plaatsen op het buitenterras. Onze experts adviseren u graag bij het uitzoeken van het juist buitenmeubilair, zoals de zitmeubelen uit de Extremis Captains Chair collectie. Verder bieden wij een reinigingsservice aan voor uw bestaande buitenmeubilair, zodat deze jarenlang mee blijven gaan.