Extremis - Gargantua

Extremis Gargantua is een ronde tafel met in hoogte verstelbare banken. De bank is verstelbaar in verschillende maten en is naar boven te schuiven. Hierdoor dient de Extremis Gargantua bank ook als een verlengstuk van de Gargantua tafel. 

Lees meer
 • Extremis Gargantua picknicktafel
  Extremis Gargantua bank picknick bankVanaf € 4.217,-
 • Extremis Gargantua picknicktafel
  Extremis Gargantua Tafel picknick tafelVanaf € 4.217,-

Inclusieve meubelen

De Extremis Gargantua is door de verstelbare bank aanpasbaar op iedereen, zodat alle mensen aan tafel op dezelfde ooghoogte zitten. Dit zorgt ervoor elke persoon automatisch betrokken wordt in het gesprek. Daarmee is het Extremis Gargantua meubel rolstoel toegankelijk.  Daardoor draagt het meubel bij aan het creëren van een open en inclusieve sfeer, zodat iedereen zich welkom voelt.

De ideale buitenwerkplek

Het buitenmeubilair uit de Extremis Gargantua collectie zijn een fijne toevoeging aan uw kantoortuin, dakterras of patio. Waar u koffiepauzes in kan lassen met uw collega’s of kunt lunchen met klanten. Ideaal om in gesprek met elkaar te gaan waar u inspiratie kunt delen terwijl u geniet van de buitenlucht. De Extremis Gargantua tafel en bank zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat betekent dat u het Extremis Gargantua meubilair gerust buiten kunt laten tijdens periodes waarin het bijvoorbeeld hard regent of sneeuwt.

Kenmerken van het Extremis Gargantua terrasmeubilair 

 • Materialen: Hardhout klasse I, thermisch verzinkt staal, roestvast staal 316.
 • Formaat: diameter 231 cm – hoogte 75 cm – gewicht 151 kg.
 • Optionele buitenkussens van Sunbrella acryl in de kleuren Grey Chiné en Marble.
 • Te combineren met de Inumbra of Inumbrina parasol.
 • Upgrades: rugleuning, grondverankering, koppelstuk voor parasols, draadloze stroom en stroom onder de tafel.
 • Ontwerper: Dirk Wynants.

Varianten uit de Extremis Gargantua collectie:

 • Gargantua tafel
 • Gargantua bank

Duurzaam en tijdloos

Deze meubelen zijn gemaakt van stevig materiaal en gaan generatieslang mee. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om zoveel mogelijk afvalproductie tegen te gaan. Ook de kleuren van de optionele zitkussens zijn gemaakt om een lange tijd mee te gaan. Als u op zoek bent naar duurzame meubelen is de Gargantua een uitstekende optie.

Interesse? 

Bent u geïnteresseerd in meubilair voor uw kantoortuin? Onze experts adviseren u graag over de geschikte mogelijkheden, zoals de meubelen uit de Extremis Gargantua collectie. Beschikt u echter nog over buitenmeubelen? Wij geven uw meubelen een nieuw leven door deze grondig te reinigen.