HomeForbo Eurocol

Forbo Eurocol

Forbo Eurocol Wormerveer is onderdeel van het internationaal gevestigde Forbo-concern en is sinds 1972 geheel zelfstandig actief. Deze bedrijfstak komt voort uit de N.V. Nederlandsche Linoleumfabriek in Krommenie, dat van oorsprong vloerbedekkingen produceerde.
Eurocol is vooral bekend van kwalitatief hoogwaardige lijmen voor vloerbedekking en wanden, tegellijm en aanverwante producten. Maar produceert en ontwikkelt ook luxe gietvloeren, vloeibare vloeren, voor toepassing in projecten. 

Lees meer

1 / 1

Voordeel van eigen productie

Doordat zowel de ontwikkeling als productie onder één dak in de fabriek in Wormerveer plaatsvindt kan Forbo Eurocol snel inspringen op trends en vraag in de markt. Daarbij kan ze alle innovatieve ontwikkelingen op gebied van productieprocessen direct toepassen. Een groot voordeel voor het behoud van de marktpositie. Zo is een veel geziene en gevraagde trend op het gebied van vloeren , in zowel de particuliere- als projectmarkt, strakke, naadloze en gladde vloeren. Een trend waar Forbo Eurocol direct op heeft ingespeeld met verschillende projectvloeren die bij De Projectinrichter verkrijgbaar zijn.

Forbo Eurocol gietvloeren

Gietvloeren zijn een trend en geven elke ruimte allure en is geschikt voor toepassing in veeleisende projectruimtes, zoals kantoren, winkels, horeca, scholen et cetera. De gietvloeren bij De Projectinrichter:  

Duurzaamheid, belangrijk bij Forbo Eurocol

Forbo Eurocol neemt haar verantwoording met betrekking tot duurzaamheid en een gezond milieu zeer serieus waarvoor ze EN-ISO 14001 gecertificeerd is. Daarnaast zijn de volgende milieubesparende maatregels in de bedrijfsvoering van toepassing:

  • Gebruik van vluchtige oplosmiddelen is vrijwel geheel vervangen door mens- en milieuvriendelijke varianten.
  • Het grootste deel van de producten in poedervorm is stof-arm.
  • Verpakkingsmaterialen zijn lichter gemaakt en hierdoor Arbo-vriendelijk. 
  • Ook in de fabriek is er veel aandacht voor duurzame productieprocessen.

Meer informatie of advies? 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste Forbo Eurocol vloer voor uw project of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088 650 1234. Onze expert projectstoffering, Harry Buscher, staat u graag te woord. 
Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over alle mogelijkheden van deze vloeren. 
Ook bent u tijdens kantooruren welkom voor een bezoek aan één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam. 

Series