Four Design

Four Design ontwikkelt meubelconcepten voor de huidige en toekomstige generatie(s). Het bedrijf werd in 1930 opgericht als fabrikant van salonbanken. Vandaag de dag is Four Design een modern meubelbedrijf met wereldwijde verkoop. Ze zijn onderdeel van de British Ocee International Group. Dit Deense meubelmerk is uitermate populair, mede vanwege het Scandinavische design. De meubels zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar, hierdoor kan ieder type ruimte geheel naar uw smaak worden ingericht.  

Lees meer

1 / 1

De ontwerpen van Four Design 

Het meubilair, voornamelijk zitmeubelen in verschillende soorten en maten, wordt gekenmerkt door superieure functionaliteit en een simpel, minimalistisch ontwerp. Het doel van de meubelen is om harmonie te creëren in iedere ruimte, waar dan ook. Innovatie is wat Four Design bezighoudt, ook als het gaat om duurzaamheid. Sterker nog, hier heeft het bedrijf een MVO-beleid voor. Hiervoor is een plan opgesteld met verschillende doelen. Eén van deze doelen is om te voldoen aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen middels de volgende regels: ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015. Ook wil het meubelmerk producten voorzien van FSC certificaat en/of Ecolabel. Begin 2019 kreeg Four Design voor enkele stoelen al het EU-Ecolabel.  

Het assortiment

  • Tafels 
  • Stoelen 
  • Krukken  

Meer info over Four Design?  

Wilt u meer informatie over Four Design? Neem dan contact met ons op (dit kan zowel telefonisch als per e-mail) of kom langs in één van onze showrooms in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder met advies op maat, of dit nu gaat over de inrichting of over deze producten. 

Series