Framery

Framery is ontstaan uit frustratie. Het merkt biedt de perfecte oplossingen om, zonder tot last te zijn voor je andere collega’s, te kunnen bellen, werken of overleggen. Een paar jaar geleden waren er 3 collega’s waarvan er 1 vaak zat te bellen, tot frustratie van de andere 2. Zodoende kwamen ze met het idee om een phone booth te maken zodat de ene collega niet naar buiten werd verbannen, maar nog steeds zichtbaar is voor de andere collega’s. Dit product is nu verder ontwikkeld en heeft de Framery O.

Lees meer

1 / 1

Later zijn daar nog 2 ruimtes bijgekomen, de Framery Q en Framery 2Q waarin je met meerdere mensen kunt werken, praten, vergaderen, zonder de ruimte erbuiten tot last te zijn.

Framery biedt met deze producten de perfecte oplossing tot één van de grootste problemen op hedendaagse kantoren: geluidsoverlast. Van geluidsoverlast weten we helaas dat de gevolgen niet positief zijn; van een lagere productiviteit en meer kans op het maken van fouten tot aan (langdurige) ziekte. Met deze oplossingen wil Framery van kantoren weer blije kantoren maken.

Assortiment van Framery

  • Framery O (akoestische phonebooth voor 1 persoon)
  • Framery One (akoestische belcel en werkplek voor 1 persoon)
  • Framery Q (akoestische booth voor 2 personen)
  • Framery 2Q (akoestische booth voor 2 personen)
  • Framery 2Q Lounge

Meer informatie over Framery?   

Wilt u meer informatie over de akoestische oplossingen van Framery, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om de akoestische producten te zien van Framery.

Series