Fredericia

Fredericia begon in 1911 als een door en door Deens designhuis, geboren uit een trotse erfenis. Een erfenis van toewijding aan de perfectie en progressie van het ontwerp vakmanschap. 

Lees meer

1 / 1

Simpele principes begeleiden Fredericia in hun ambitie om een collectie te creëren en te leveren waarvan ze geloven dat ze de moderne originelen van morgen zullen zijn. Deze eenvoudige principes die uitmuntende kwaliteit garanderen door een zorgvuldige selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail. Dit is ook één van de kenmerken van Scandinavian Design, waar een bedrijf uit Denemarken zeker tot behoort. 

Scandinavian Design van internationale ontwerpers 

Ze zijn trots op onze samenwerking met een zorgvuldig gekozen kring van internationale ontwerpers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau van ontwerp integriteit, evenals het vermogen van Fredericia om talent te identificeren en te koesteren. Allemaal met de ambitie om eigentijds ontwerp te maken dat altijd prachtig vormgegeven, relevant en esthetisch intrigerend is, maar vooral ook toepasbaar is in diverse inrichtingen.  

Fredericia furniture is thuis op kantoor 

Steeds vaker is er een huiskamerconcept terug te vinden op kantoren. Even ontspannen met je collega’s of samen zijn. Met de zitmeubelcollectie van Fredericia is dat mogelijk. 

Het assortiment van Fredericia 

  • Stoelen (in diverse uitvoeringen) 
  • Barkrukken (in diverse uitvoeringen) 
  • Fauteuils  

Meer info over Fredericia furniture?  

Wilt u meer informatie over de meubelcollectie van Fredericia, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Bergeijk, Purmerend of Rotterdam om de producten te zien van Fredericia furniture. 

Series