Fritz Hansen

Fritz Hansen designstoelen blinken uit door hun strakke en tijdloze ontwerpen. De filosofie van het merk is dat stoelen een doel moeten hebben. Een stoel moet niet alleen voldoen aan de behoeften van de gebruiker maar ook nog eens functioneel zijn.

Lees meer

1 / 1

Het merk werkt samen met diverse architecten en designers waaronder Arne Jacobsen ontwerper van de Fritz Hansen The Egg, één van de best bekende design stoel ooit gemaakt, samen met de vlinderstoel (ook bekend als de Series 7).
Alle meubelen zijn tot in de perfectie uitgewerkt. Het resultaat: tijdloze kantoormeubelen die pronken binnen een vergaderruimte, boardroom, moderne lobby, wachtruimte en loungeruimtes.

Geschiedenis Fritz Hansen

Het bedrijf werd door Fritz Hansen (ook bekend als Republic of Fritz Hansen) opgericht in Denemarken in 1872 en heeft een lange geschiedenis van samenwerking met toonaangevende oude en nieuwe internationale ontwerpers, zoals Jaime Hayon, Arne Jacobsen en KiBiSi om hun visionaire concepten tot leven te brengen en tot de ruimtes die ze helpen transformeren.

Republic of Fritz Hansen is tot op de dag van vandaag een exclusief, internationaal designmerk wiens tijdloze collectie wereldberoemde klassieke en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires verenigt.

Assortiment Fritz Hansen meubels

De veelzijdige collectie van het merk bestaat uit:

  • Stoelen
  • Banken
  • Fauteuils
  • Bureaustoel
  • Tafels en
  • Barkrukken

Meer info over Fritz Hansen meubels?

Wilt u meer informatie over Fritz Hansen designstoelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook het assortiment bekijken in een van onze showroomvestigingen van Fritz Hansen.

Series