Harde elastische vloerbedekking

Onder harde elastische vloerbedekking voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en kantoorinrichting verstaan we linoleum vloeren, vinyl vloeren, pvc vloeren, rubberen vloeren en gietvloeren.

Hygiënische vloeren met hoog comfort

Harde elastische vloerbedekking is vooral geschikt voor ruimtes met hoge hygiëne-eisen, is makkelijk in onderhoud en is met name geschikt voor zorginstellingen en onderwijs. In ons assortiment vindt u harde vloeren in een breed scala van dessins, van natuurgetrouwe houtdessins tot betonlook, en formaten, van tegels tot planken.

Harry over linoleum

Harry over linoleum

"De voordelen van een linoleum vloer? Ze zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en dessins óf geheel naar eigen ontwerp aan te passen in elke werkomgeving. Bovendien zijn ze zeer slijtvast en makkelijk in onderhoud, waardoor harde, elastische vloeren uitermate geschikt zijn voor projectgebruik.

Harry BuscherAccountmanager Projectstoffering
Frits over pvc

Frits over pvc

"Ook pvc of vinyl vloerbedekking kent vele voordelen. Zo is het in veel motieven te verkrijgen; van houtdessin tot betonlook. Bij houtlook dessin is het zelfs mogelijk om de jaarringen en knoesten te voelen. Bovendien vertonen pvc en vinyl sterke uiterlijke gelijkenissen met houten vloeren. Dit type vloer is leverbaar in diverse afmetingen en formaten, zowel in stroken als in planken en tegels. Pvc en vinyl kent vele toepassingsmogelijkheden, zoals; horeca, kantoren, zorgsector en scholen. Het is een onderhoudsarme vloer

Frits VogelAccountmanager Projectstoffering

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

  • Op vrijwel elke ondervloer gemakkelijk en snel te installeren.
  • Naadloze vloeroplossing doordat de substantie gegoten wordt.
  • Snel en hoog belastbaar voor intensief projectgebruik.
  • Volledig waterdicht, hygiënisch en daardoor ideaal voor in zorgcentra, winkels en kantoren.
  • Slijtvast en stofvrij.
  • Onderhoudsvriendelijk in gebruik.
  • Leverbaar in elk gewenste kleur en speciale uitstraling als betonlook.
  • Duurzaam.
Comfortabel voelt veerkrachtig en warm.
Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

Showrooms en advies over harde elastische vloerbedekking

U bent van harte welkom in een van onze ruime showrooms in Oostzaan, Bergeijk, Groningen of Rotterdam. In het stalenatelier kunt u onze harde, elastische vloeren zelf bekijken en voelen. Vergelijk kleuren en structuren en doe inspiratie op voor uw werkomgeving. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over het toepassen van projectstoffering en het opzetten van een plan voor uw eigen kantoor. Maak via onderstaande formulier een afspraak.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.