Hermeta

Hermeta is al bijna 100 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw- en industrie gerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium, zoals ook te vinden is in kapstokken.  

Lees meer

1 / 1

De industrieproducten van Hermeta zijn veelal klantspecifieke oplossingen. Al sinds begin jaren ’50 van de vorige eeuw leveren ze producten aan de Nederlandse Spoorwegen: afvalbakken, asbakken, haken, grepen en in latere jaren deurduwers, leuningen en tafeltjes. 

Assortiment van Hermeta 

De collectie van Hermeta is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit garderobes, zitbanken en lockers. 

Een gecertificeerd bedrijf 

Hermeta heeft een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem. Een systeem met duidelijke productie en inkoopprocedures. Binnenkomende en uitgaande producten keuren ze met moderne meetinstrumenten onder andere op maatvoering en uiterlijk.  Zo zijn ze VCA, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.  

Hermeta is duurzaam 

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta ook haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol. En in de productiefase wordt natuurlijk zorgvuldig omgesprongen met afvalstoffen en restmaterialen. Hermeta is Cradle to Cradle Certified™ Silver.
Voor de Hermeta Gardelux garderobesystemen geldt dat ze zo worden ontwikkeld dat zij voldoen aan alle criteria voor Duurzaam Inkopen van Kantoormeubilair. 

Meer informatie over Hermeta? 

Wilt u meer informatie over de producten van Hermeta? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de Hermeta garderobes bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series