Hernieuwd meubilair

Meubilair van goede kwaliteit verdient een tweede leven. Veel kantoormeubilair wordt afgeschreven omdat het niet meer past in de nieuwe inrichting, terwijl het vaak met wat aanpassingen een hele nieuwe look kan krijgen. Benieuwd naar wat u kunt doen met uw oude meubilair? We komen heel graag langs om te kijken of uw inventaris in aanmerking komt voor hernieuwing.

Gun meubilair een tweede leven

Met hernieuwd meubilair maakt u een zeer duurzame keuze. We bieden gerevitaliseerde meubels in diverse uitvoeringen. Vraag naar het actuele aanbod, want het wisselt continue. Of maak een afspraak voor het refurbishen van uw bestaande kantoorinrichting.


Ons aanbod in hernieuwd meubilair is
  • - Volledig nagekeken en schoongemaakt
  • - Waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen
  • - Aangepast aan specifieke functionele eisen

Zo goed als nieuw mét onze garantie

Ons hernieuwd meubilair is weer als nieuw. Daar staan wij voor in en daarom ontvangt u van ons minimaal 12 maanden volledige garantie. Bij al onze hernieuwde producten ontvangt u een SCO-verklaring. Hiermee heeft u bewijs dat het product circulair is gemaakt op basis van de principes van Sociaal Circulair Ondernemen.


Duurzaam en sociaal

Voor het revitaliseren van kantoormeubilair werken we nauw samen met Stichting de Inzet. Deze stichting werkt met mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt aan het vernieuwen van kantoormeubilair. Door ons strategisch partnerschap met Stichting de Inzet ondersteunen wij dat deze mensen zich kunnen ontplooien.

sociaal en circulair ondernemen

We adviseren u graag

Hoe ziet uw nieuwe werkomgeving eruit? Kiest u voor nieuw meubilair met een circulair label? Voor kopen of leasen? Of een combinatie met hernieuwd meubilair? Of wilt u liever eerst onderzoeken of uw huidige inrichting nog herbruikbaar is? Neem contact op met onze experts om alle mogelijkheden voor hernieuwd meubilair in uw project te bespreken.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.