Infloor

Infloor collecties bevatten vloeroplossingen en tapijten voor uiteenlopende interieurs en ruimtes. Ze gebruiken hiervoor verschillende materialen, kleuren en dessins, waardoor er altijd wel een tapijt van Infloor in uw projectruimte past. Welke kiest u?

 

Lees meer

1 / 1

Waarom tapijt van Infloor?

Met de tapijtvloeren van Infloor creëert u eenvoudig een huiselijke ruimte met een sfeervolle uitstraling. Een huiselijke sfeer is in het bijzonder gunstig in bedrijfsruimtes; hierdoor worden onder andere de productiviteit en creativiteit van werknemers gestimuleerd. Dat is toch voordelig?

Over Infloor

Bij Infloor hebben kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid prioriteit. Door continu te innoveren, streeft Infloor ernaar om hoogwaardige vloeroplossingen te bieden die voldoen aan de hedendaagse behoeftes van hun klanten. Hierbij is functionaliteit dus minstens net zo belangrijk als de esthetiek.

Eigenschappen van het Infloor assortiment 

De collecties van Infloor worden gevormd door tapijten met uiteenlopende kenmerken, zodat er voor iedereen wel een passende tussen zit voor hun betreffende ruimte. Kies voor excentrieke patronen die een blikvanger kunnen vormen of eenkleurige tapijten met een tijdloos karakter.

Kies voor een variant voor commercieel gebruik of intensief projectgebruik, afhankelijk van uw ruimte. Daarbij zijn de Infloor tapijten brandvertragend en beschikken over een akoestische waarde, wat het geluidsniveau in uw ruimte bevordert.

Hulp van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter helpen we graag bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de meest geschikte oplossingen uit ons assortiment die een toevoeging bieden aan uw ruimte. Met onze dpi-services ontfermen we ons over de installaties en het transport van uw aangeschafte producten. Met onze circulaire onderhouds- en reinigingsservices zorgen we dat uw projectinterieur niet alleen samenkomt, maar ook op de lange termijn in goede staat blijft. Lees voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op de website of neem contact met ons op.

Meer informatie?

Heeft u interesse in het Infloor assortiment of in de services van deprojectinrichter? Aarzel niet om op werkdagen contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Wij zijn bereikbaar via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com.

Series