Je nieuwe werkomgeving is in gebruik, en nu?

Het project is afgerond en je nieuwe werkomgeving is in gebruik. In principe hét moment om afscheid te nemen van alle betrokken partijen, of toch niet? Heb je er bijvoorbeeld al aan gedacht hoe je je werkomgeving zo lang mogelijk goed houdt? En wat je doet als je meer of minder werkplekken nodig hebt? Of wie je inschakelt als de hele inventaris naar een andere locatie moet worden vervoerd? Uniek aan onze dienstverlening is dat wij aan tafel blijven, zelfs als het project is afgelopen. Want ook naderhand heb je een professional nodig.

Hoe houd je je werkomgeving zo lang mogelijk goed?

Het meubilair is geleverd en gemonteerd en je personeel staat te popelen om de nieuwe werkomgeving in gebruik te nemen. Heb jij er al aan gedacht wat je kunt doen om je werkomgeving zo lang mogelijk mooi en functioneel te houden?

In deze situaties kan levensduurverlengend onderhoud en een specialistische reiniging van je inventaris uitkomst bieden. Via periodieke onderhoudschecks, kleine en grote reparaties én een specialistische reiniging zorgen onze monteurs ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je werkomgeving.
 
Hoe houd je je werkomgeving zo lang mogelijk goed?

Hoe zorg je dat je flexibel blijft voor verandering?

Hier is iedere bedrijfseigenaar mee bezig, want hoe schaf je een werkomgeving aan, maar blijf je ook toekomstbestendig? Mogelijk groeit of krimpt je team, verschuiven de behoeften of is een verhuizing naar een andere plek de beste keuze. Het meeverhuizen van je inventaris is niet iets waar je bij stil wilt staan. Door tijdens de vroege fase van het project al te kijken naar de nabije toekomst, zorg je ervoor dat je deze hordes niet hoeft te nemen als ze komen.

Ligt er een verhuizing in het verschiet of heb je meer werkplekken nodig? Dan is het fijn om een betrouwbare partij onder de sneltoets te hebben die je kan helpen bij het demonteren, transporteren en monteren van je gehele inventaris.
Hoe zorg je dat je flexibel blijft voor verandering?

Wat als je na jaren wilt vernieuwen?

Wat doe je met je oude werkomgeving, of een deel daarvan, als je toe bent aan een nieuwe? In dit stadium komen we graag opnieuw bij je aan tafel. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden waar we je over kunnen vertellen. Zo kun je ervoor kiezen om verouderd meubilair nieuw leven in te blazen. We hebben de kennis, kunde en relaties in huis om stoelen en banken opnieuw te stofferen, tafels en bureaus te voorzien van nieuwe bladen én stoffering te vernieuwen. Een andere optie kan zijn om je huidige inventaris aan te bieden als refurbished kantoormeubilair en zelf voor een nieuwe, of ook hergebruikte, werkomgeving te kiezen.

Waar je ook voor kiest, het belang van een professional die je helpt de juiste keuze te maken is overduidelijk.
Wat als je na jaren wilt vernieuwen?

Weet je personeel hoe zij hun werkplek instellen?

Iets waar je van tevoren wellicht niet bij stilstaat, zijn de functionaliteiten van werkplekken en hoe je die voor iedere werknemer juist gebruikt. Vanzelfsprekend is een bepaalde hoogte niet voor iedereen geschikt. Sommige bureaus hebben hiervoor een elektrische aandrijving, waarvan een deel zelfs beschikt over een memory-functie. Hoe je maximaal gebruikmaakt van het bureau én hoe je de rest van de werkplek (zoals het werkblad, de stoel en de armleggers) op de beste manier afstelt, vertellen onze experts na afloop van het project.

Deze gebruiksinstructie is een verlengde van onze dienstverlening en valt bij projecten vaak binnen de service die we verlenen.
Weet je personeel hoe zij hun werkplek instellen?

Modulaire producten

Nou zijn er gelukkig steeds meer meubels, maar ook stoffering, met een modulair karakter. Deze producten zijn te zijner tijd zo aan te passen dat ze nog steeds kunnen voldoen aan de veranderende vraag. In de regel is alle softseating modulair, omdat we van nagenoeg alle artikelen de stoffering kunnen veranderen. We hebben in ons assortiment onwijs veel modulaire producten; welke dat zijn vertellen we je graag tijdens een adviesgesprek. Neem hiervoor contact met ons op via info@deprojectinrichter.com.  
Modulaire producten